Влак Пловдив - Генерал-Тошево цени от 21,47 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пловдив до Генерал-Тошево с влак

Пътуването от Пловдив до Генерал-Тошево от влак е 318,4 km и отнема 11 ч 36 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 00:04 ч. и последното на 07:10 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Генерал-Тошево от влак само за 21,47 лв. или за 32,87 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 21,47 лв..

Най-ниската цена21,47 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 36 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена21,47 лв.
Най-висока цена32,87 лв.
Първо заминаване00:04 ч.
Последно заминаване07:10 ч.
Разстояние318,4 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеГенерал-Тошево
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Пловдив до Генерал-Тошево

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуване от Пловдив до Генерал-Тошево с Virail

Планирате да пътувате от Пловдив до Генерал-Тошево? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Пловдив до Генерал-Тошево?

Най-евтините билети за влак от Пловдив до Генерал-Тошево струват 21,47 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 24,42 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Генерал-Тошево.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Генерал-Тошево. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Пловдив до Генерал-Тошево варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 24,42 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Пловдив до Генерал-Тошево с влак?

Пътуването от Пловдив до Генерал-Тошево с влак обикновено отнема 11 ч 36 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 318,4 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 11 ч 36 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Пловдив и Генерал-Тошево продължава около 318,4 km и обикновено отнема приблизително 11 ч 36 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 9 ч 54 мин. Ако се опитвате да стигнете от Пловдив до Генерал-Тошево възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои са спирките по маршрута от Пловдив до Генерал-Тошево?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Пловдив и Генерал-Тошево. Можете да започнете пътуването си в Пловдив на спирки като Plovdiv Central Train Station. Те се свързват със спирки, включително в Генерал-Тошево. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Пловдив до Генерал-Тошево.

Колко пътувания от Пловдив до Генерал-Тошево се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Пловдив до Генерал-Тошево, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Пловдив и Генерал-Тошево. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 2 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Генерал-Тошево. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пловдив до Генерал-Тошево

Евтини билети за влак от Пловдив до Генерал-Тошево
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Генерал-Тошево.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Генерал-Тошево, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Генерал-Тошево.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пловдив до Генерал-Тошево

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Генерал-Тошево

Най-евтините билети за влак Пловдив - Генерал-Тошево могат да бъдат намерени само за 10,55 лв., ако имате късмет, или средно за 17,14 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21,64 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Генерал-Тошево с влак

Когато пътувате до Генерал-Тошево с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Генерал-Тошево
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Генерал-Тошево от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Генерал-Тошево Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
22.29kg
Автобус
23.88kg
Полет
63.68kg
Кола
50.94kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Генерал-Тошево с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Генерал-Тошево са 22.29kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Генерал-Тошево? Като вземете влака между Пловдив и Генерал-Тошево, ще спестите 41.39kg CO2 емисии спрямо полет, 1.59kg спрямо автобус и 28.65kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Генерал-Тошево?
Билет влак от Пловдив до Генерал-Тошево е 24,42 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 21,47 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Генерал-Тошево?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Генерал-Тошево е 21,47 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Генерал-Тошево от влак?
Пловдив до Генерал-Тошево е 318,4 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Генерал-Тошево?
Пловдив до Генерал-Тошево е средно 11 ч 36 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч 54 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Генерал-Тошево?
Пловдив до Генерал-Тошево има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Генерал-Тошево?
Най-ранният влак от Пловдив до Генерал-Тошево тръгва на 00:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Генерал-Тошево?
Последният влак от Пловдив до Генерал-Тошево тръгва на 07:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Генерал-Тошево?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 21,47 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Генерал-Тошево от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Генерал-Тошево е 9 ч 54 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Генерал-Тошево?
Да, има директен влак между Пловдив и Генерал-Тошево.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Генерал-Тошево от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Генерал-Тошево създава 22.29kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Генерал-Тошево

Свързани маршрути

Други популярни маршрути