Намерете влак от Пловдив до Габрово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,95 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 27 мин.
връзки на ден 5
Първо заминаване 07:10
Последно отпътуване 20:00
разстояние 94 km

С virail са най-евтините билети за влак от Пловдив до Габрово

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Пловдив до Габрово. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Каква е цената на билетите за влак от Пловдив до Габрово?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Пловдив до Габрово от 4,95 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 5,26 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пловдив до Габрово?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Пловдив - Габрово.

Влакове от Пловдив до Габрово

За кога са насрочени първите и последните влакове от Пловдив до Габрово

С най-бързите връзки ще бъдете в Габрово за 4 ч. 58 мин., но средно отнема 5 ч. 27 мин.. Първият влак, водещ до Габрово е в 07:10, докато последният тръгва от Пловдив в 20:00.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Пловдив и Габрово?

Можете да хванете влака до Габрово на ПЛОВДИВ, който пристига на ГАБРОВО.

Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко влакови връзки има от Пловдив до Габрово всеки ден?

5 влакови връзки съществуват дневно до Габрово от Пловдив. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 5 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако искате да пътувате от Пловдив до Габрово с влак, има 5 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 5 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.