Намерете влак от Пловдив до Габрово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 24 мин.
Връзки на ден 20
Първо заминаване: 06:03
Последно отпътуване: 17:00
Разстояние 94km

Сравнете най-добрите цени за влак от Пловдив до Габрово

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Пловдив до Габрово с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и Габрово.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пловдив до Габрово?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Пловдив до Габрово също само за 4,10 лв., докато средната цена е 7,83 лв..

Влакове от Пловдив до Габрово


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Пловдив до Габрово?

Можете да хванете влака до Габрово на ПЛОВДИВ, който пристига на ГАБРОВО.

Колко влакови връзки има от Пловдив до Габрово всеки ден?

20 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Габрово с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Пловдив до Габрово и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 5 hours and 29 minutes да стигнете до Габрово с влак, но ще ви отнеме 4 hours and 54 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:11, докато последният тръгва от Пловдив в 17:11.