Влак Пловдив - Габрово цени от 10,78 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пловдив до Габрово с влак

Пътуването от Пловдив до Габрово от влак е 93,84 km и отнема 8 ч 2 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 01:04 ч. и последното на 21:45 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Габрово от влак само за 10,78 лв. или за 23,56 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,78 лв..

Най-ниската цена10,78 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 2 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена10,78 лв.
Най-висока цена23,56 лв.
Първо заминаване01:04 ч.
Последно заминаване21:45 ч.
Разстояние93,84 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеГаброво
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Plovdiv до Gabrovo

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пловдив до Габрово

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Пловдив до Габрово. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Пловдив до Габрово?

Когато пътувате от Пловдив до Габрово, можете да очаквате да платите средно около 14,34 лв.. Може да успеете да намерите цени до 10,78 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Габрово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 14,34 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Габрово.

Колко време ще отнеме, за да отида от Пловдив до Габрово с влак?

Пътуването от Пловдив до Габрово с влак обикновено отнема 8 ч 2 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 93,84 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 8 ч 2 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Пловдив и Габрово продължава около 93,84 km и обикновено отнема приблизително 8 ч 2 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 5 ч 7 мин. Ако се опитвате да стигнете от Пловдив до Габрово възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пловдив до Габрово?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Пловдив и Габрово. Можете да започнете пътуването си в Пловдив на спирки като Plovdiv Central Train Station. Те се свързват със спирки, включително Gabrovo, Avtogara (Габрово, Автогара) в Габрово. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Пловдив до Габрово.

Колко пътувания от Пловдив до Габрово се извършват всеки ден?

Маршрутът от Пловдив до Габрово се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Пловдив са средно 6 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Пловдив до Габрово, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 6 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Габрово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Gabrovo

Евтини билети за влак от Пловдив до Габрово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Габрово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Габрово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Габрово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Gabrovo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 1,21 лв. до 11,78 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 90% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Габрово

Най-евтините билети за влак Пловдив - Габрово могат да бъдат намерени само за 5,09 лв., ако имате късмет, или средно за 9,42 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 12,11 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Габрово с влак

Когато пътувате до Габрово с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Габрово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Габрово от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Габрово Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.57kg
Автобус
7.04kg
Полет
18.77kg
Кола
15.01kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Габрово с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Габрово са 6.57kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Габрово? Като вземете влака между Пловдив и Габрово, ще спестите 12.2kg CO2 емисии спрямо полет, 0.47kg спрямо автобус и 8.44kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Габрово?
Билет влак от Пловдив до Габрово е 14,34 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,78 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Габрово?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Габрово е 10,78 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Габрово от влак?
Пловдив до Габрово е 93,84 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Габрово?
Пловдив до Габрово е средно 8 ч 2 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 7 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Габрово?
Пловдив до Габрово има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Габрово?
Най-ранният влак от Пловдив до Габрово тръгва на 01:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Габрово?
Последният влак от Пловдив до Габрово тръгва на 21:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Габрово?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,78 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Габрово от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Габрово е 5 ч 7 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Габрово?
Да, има директен влак между Пловдив и Габрово.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Габрово от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Габрово създава 6.57kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Габрово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути