Влак Пловдив - Габрово цени от 10,94лв.

Започва от
10,94лв.
откривам

Пловдив до Габрово с влак

Пътуването от Пловдив до Габрово от влак е 93,7 km и отнема 5 ч. 27 мин.. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 01:03 и последното на 14:20. Възможно е да пътувате от Пловдив до Габрово от влак само за 10,94лв. или за 15,62лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,94лв..

Най-добра цена 10,94лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 27 мин.
Връзка на ден 5
Най-ниската цена 10,94лв.
Най-висока цена 15,62лв.
Първо заминаване 01:03
Последно заминаване 14:20
Разстояние 93,7 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Габрово
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Пловдив до Габрово

  Sep 26
  Още
  24°
  Sep 27
  12,25лв.
  23°
  Sep 28
  10,94лв.
  23°
  Sep 29
  10,96лв.
  26°
  Sep 30
  Още
  26°
  Oct 01
  Още
  26°
  Oct 02
  Още
  24°
  Oct 03
  Още
  22°
  Oct 04
  Още
  24°
  Oct 05
  Още
  25°
  Oct 06
  Още
  24°
  Oct 07
  Още
  25°
  Oct 08
  Още
  27°
  Oct 09
  Още
  27°
  Oct 10
  Още
  26°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
24°

Пътуване от Пловдив до Габрово с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Габрово? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Пловдив до Габрово?

Средно билетът за влак от Пловдив до Габрово ще ви струва 13,52лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 10,80лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пловдив до Габрово

 
Sep 26
вторник
24°
12,25лв.
Sep 27
сряда
23°
10,94лв.
Sep 28
четвъртък
23°
10,96лв.
Sep 29
петък
26°
Още
Sep 30
събота
26°
Още
Oct 01
неделя
26°
Още
Oct 02
понеделник
24°
Още
Евтини билети за от Пловдив до Габрово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Габрово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Габрово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Габрово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пловдив до Габрово

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Намерете най-добрия ден за пътуване до Габрово с влак

Когато пътувате до Габрово с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Габрово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Габрово от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Пловдив до Габрово Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.4kg
Автобус
15.8kg
Полет
630.9kg
Кола
60.9kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Габрово с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Габрово са 2.4kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Габрово? Като вземете влака между Пловдив и Габрово, ще спестите 628.5kg CO2 емисии спрямо полет, 13.4kg спрямо автобус и 58.5kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Габрово?
Билет влак от Пловдив до Габрово е 13,54лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,94лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Габрово?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Габрово е 10,94лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Габрово от влак?
Пловдив до Габрово е 93,7 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Габрово?
Пловдив до Габрово е средно 7 ч.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч. 27 мин..
Какви компании работят от Пловдив до Габрово?
Пловдив до Габрово се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Габрово?
Пловдив до Габрово има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Габрово?
Най-ранният влак от Пловдив до Габрово тръгва на 01:03. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Габрово?
Последният влак от Пловдив до Габрово тръгва на 14:20. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Габрово?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,94лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Пловдив до Габрово?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Пловдив, за да отидете до Габрово. Можете да преминете от Plovdiv и можете да стигнете до Gabrovo.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Габрово от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Габрово е 5 ч. 27 мин..
Има ли директен влак от Пловдив към Габрово?
Да, има директен влак между Пловдив и Габрово.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Габрово от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Габрово създава 2.4kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Габрово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути