Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Пловдив до Габрово

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Габрово

откривам

Пътуване от Пловдив до Габрово с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Габрово? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Пловдив да се Габрово с влак

разстояние 94 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Пловдив - Габрово

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 6 ч. 18 мин.
ПЛОВДИВ - ГАБРОВО
12:50 - 19:08
5,03 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 5 ч. 8 мин.
ПЛОВДИВ - ГАБРОВО
20:00 - 01:08
5,03 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 5 ч. 8 мин.
ПЛОВДИВ - ГАБРОВО
17:00 - 22:08
5,38 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 5 ч. 48 мин.
ПЛОВДИВ - ГАБРОВО
10:25 - 16:13
5,42 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 4 ч. 58 мин.
ПЛОВДИВ - ГАБРОВО
08:10 - 13:08
5,48 лв.

Колко време отнема да се стигне от Пловдив до Габрово с влак?

При разстояние от 94 km между Пловдив и Габрово, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Пловдив до Габрово?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Пловдив в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Пловдив до Габрово могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пловдив до Габрово?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Пловдив и Габрово. Можете да започнете пътуването си в Пловдив на спирки като ПЛОВДИВ. Те се свързват със спирки, включително ГАБРОВО в Габрово. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Пловдив до Габрово.

Колко пъти на ден има пътувания от Пловдив до Габрово?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Габрово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33