• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Ямбол до Шумен Тръгване от 12,46 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Шумен

Стигнете от Ямбол до Шумен с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Ямбол до Шумен. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Ямбол до Шумен?

Билет за автобус от Ямбол до Шумен ще ви струва средно 13,20 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 12,46 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Ямбол да се Шумен с автобус

Най-добра цена 12,46 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч.
връзки на ден 2
Първо заминаване 07:00
Последно отпътуване 07:00
разстояние 94 km

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
2
Превозвачи
2
Минимална цена
12,46 лв.
Максимална цена
14,84 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 4 ч.
Автогара Ямбол - Shumen Bus Station
07:00 - 11:00
12,52 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Ямбол до Шумен с автобус?

Пътуването между Ямбол и Шумен с автобус е приблизително 95 km. Ще ви отнеме около 4 ч., за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

По кое време на деня мога да пътувам от Ямбол до Шумен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Ямбол до Шумен, който обикновено тръгва в 07:00. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 07:00. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Ямбол до Шумен?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Ямбол от следните спирки: Yambol Bus Station, Автогара Ямбол and Yambol Yambol Bus Station, Batak St 1. Пристигайки в Шумен, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Shumen, Shumen Bus Station and Shumen Bus station, boulevard Rishki Prohod 29. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Шумен.

Колко пътувания от Ямбол до Шумен се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Ямбол до Шумен, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni and Union Ivkoni (Юнион Ивкони). Ще откриете максимален брой от 3 заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Ямбол и Шумен. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.