Автобус Ямбол - Шумен цени от 12,48 лв.

Започва от
12,48 лв.

Ямбол до Шумен с автобус

Пътуването от Ямбол до Шумен от автобус е 94,19 km и отнема 4 ч 0 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 07:00 ч.. Възможно е да пътувате от Ямбол до Шумен от автобус само за 12,48 лв. или за 14,85 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,48 лв..

Най-ниската цена12,48 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 0 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена12,48 лв.
Най-висока цена14,85 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване07:00 ч.
Разстояние94,19 km
ЗаминаванеЯмбол
ПристиганеШумен
ПревозвачиUnion Ivkoni

Бързо и лесно пътуване от Ямбол до Шумен с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Ямбол до Шумен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Ямбол до Шумен?

Цените на автобусните билети от Ямбол до Шумен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Ямбол до Шумен ще струват 12,48 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 13,21 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Ямбол до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Ямбол до Шумен. Средно обаче ще платите около 13,21 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко дълго е пътуването от Ямбол до Шуменс автобус?

Пътуването от Ямбол до Шумен с автобус обикновено отнема 4 ч 0 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 94,19 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 4 ч 0 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Ямбол и Шумен с автобус обикновено отнема 4 ч 0 мин, за да се измине разстояние от 94,19 km. Най-краткото пътуване от Ямбол до Шумен ще ви отнеме 4 ч 0 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Шумен е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

В колко часа са заминаващите от Ямбол до Шумен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Ямбол до Шумен, който обикновено тръгва в 07:00 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 07:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Ямбол до Шумен, който обикновено тръгва в 07:00 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 07:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Ямбол до Шумен?

Ще можете да напуснете Ямбол, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Шумен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Ямбол, или в Шумен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Ямбол до Шумен?

Ще можете да пътувате от Ямбол до Шумен, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Ямбол до Шумен, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Ямбол до Шумен всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Ямбол до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Ямбол до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Ямбол до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Ямбол до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Ямбол до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Ямбол до Шумен

Най-евтините автобусни билети Ямбол - Шумен могат да бъдат намерени само за 15,15 лв., ако имате късмет, или средно за 20,64 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 24,69 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с автобус

Когато пътувате до Шумен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Ямбол до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Ямбол до Шумен от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Ямбол до Шумен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
6.59kg
Автобус
7.06kg
Полет
18.84kg
Кола
15.07kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Ямбол до Шумен?
Билет автобус от Ямбол до Шумен е 13,21 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,48 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Ямбол до Шумен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Ямбол до Шумен е 12,48 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Ямбол и Шумен от автобус?
Ямбол до Шумен е 94,19 km.
Колко време трае автобус между Ямбол и Шумен?
Ямбол до Шумен е средно 4 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 0 мин.
Колко автобус на ден преминават от Ямбол до Шумен?
Ямбол до Шумен има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Ямбол до Шумен?
Най-ранният автобус от Ямбол до Шумен тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Ямбол до Шумен?
Последният автобус от Ямбол до Шумен тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Ямбол до Шумен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 12,48 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Ямбол до Шумен?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Ямбол, за да отидете до Шумен. Можете да преминете от Yambol Bus Station и можете да стигнете до Шумен бул. Мадара 5 (Shumen, Ul Madara 5) and Shumen Bus Station.
Колко директни връзки преминават от Ямбол до Шумен?
Има средно 2 от Ямбол до Шумен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Ямбол до Шумен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Ямбол и Шумен е 4 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от Ямбол към Шумен?
Да, има директен автобус между Ямбол и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за Ямбол до Шумен от автобус?
Пътуването на автобус от Ямбол до Шумен създава 7.06kg CO2 емисии.

Отидете локално от Ямбол

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Ямбол

Международни маршрути от Ямбол и близките райони

Други дестинации от Ямбол

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути