Намерете автобус от Варна до Шумен

Започва от
3,76 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 9,98 лв.
С Автобус

Утре

От 9,98 лв.
С Автобус

2 Дни

От 10,02 лв.

Бързо и лесно пътуване от Варна до Шумен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Варна до Шумен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Варна до Шумен?

Цените ще варират, когато пътувате от Варна до Шумен. Средно обаче ще платите около 15,91 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 3,76 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Варна да се Шумен с автобус

Най-добра цена 9,98 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 40 мин.
връзки на ден 16
Първо заминаване 16:00
Последно отпътуване 16:00
разстояние 81 km
Заминаване Варна
Пристигане Шумен
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Grup Plus, Union ivkoni unibus, Distribusion

Цена на билет Варна - Шумен всеки ден

 
Днес
Още
9,98 лв.
Утре
Още
9,98 лв.
След 2 дни
Още
9,98 лв.
След 3 дни
Още
10,02 лв.
След 4 дни
Още
9,98 лв.
След 5 дни
Още
9,98 лв.
След 6 дни
Още
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
8
Превозвачи
9
Минимална цена
3,76 лв.
Максимална цена
496,77 лв.

Варна - Шумен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще отнеме, за да отида от Варна до Шумен с автобус?

Пътуването между Варна и Шумен с автобус обикновено отнема 2 ч. 35 мин., за да се измине разстояние от 81 km. Най-краткото пътуване от Варна до Шумен ще ви отнеме 1 ч. 10 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Шумен е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време са първото и последното заминаване от Варна до Шумен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Варна до Шумен, който обикновено тръгва в 11:10. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 16:00. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Варна до Шумен?

Можете да тръгнете от Варна на спирки като Varna Central Bus Station, Varna Bus Station, Vladislav Varnenchik Street 158, Varna, Varna, Sveti Ivan Rilski and Varna Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Шумен на следните спирки: Shumen Bus Station, Shumen Bus Station, Boulevard Rishki Prohod 29 and Shumen. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Варна и Шумен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Варна до Шумен?

Маршрутът от Варна до Шумен се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (National), Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Grup Plus, Union ivkoni unibus and Distribusion. От този списък на транспортните компании има до 36 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Варна са средно 12 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Варна до Шумен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 11 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 1 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване