Автобус Варна - Шумен цени от 10,98 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
10,98 лв.

Варна до Шумен с автобус

Пътуването от Варна до Шумен от автобус е 80,81 km и отнема 1 ч 12 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 18:00 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Шумен от автобус само за 10,98 лв. или за 15,99 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,98 лв..

Най-ниската цена10,98 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 12 мин
Връзка на ден14
Най-ниската цена10,98 лв.
Най-висока цена15,99 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване18:00 ч.
Разстояние80,81 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеШумен
ПревозвачиGroup Plus, Union Ivkoni

Автобус Билети от Varna до Shumen

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Варна до Шумен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Варна до Шумен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Варна до Шумен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Варна до Шумен с автобус?

Цените на автобусните билети от Варна до Шумен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Варна до Шумен ще струват 10,98 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 13,54 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Варна до Шумен ще ви струва средно 13,54 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Варна до Шумен с автобус?

Средното време за пътуване е 1 ч 12 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 80,81 km от Варна до Шумен. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Варна до Шумен да отнеме повече от 1 ч 12 мин. Пътуването от Варна до Шумен обхваща разстояние от 80,81 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 12 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 10 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Варна до Шумен по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Варна до Шумен с автобус?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Варна и Шумен. Можете да започнете пътуването си в Варна на спирки като Varna Coach Station,Varna Airport, VAR. Те се свързват със спирки, включително Shumen, Shumen (Avtogara),Boulevard Madara 5 в Шумен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Варна до Шумен.

Колко пътувания от Варна до Шумен се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Варна до Шумен може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 14 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Варна до Шумен. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Варна до Шумен варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 14 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Varna до Shumen

Евтини билети за автобус от Варна до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Varna до Shumen

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 10,66 лв. до 12,72 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 16% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варна до Шумен

Най-евтините автобусни билети Варна - Шумен могат да бъдат намерени само за 7,85 лв., ако имате късмет, или средно за 9,73 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,02 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с автобус

Когато пътувате до Шумен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Group Plus, Union Ivkoni and Grup Plus от Варна до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Шумен от bus.
съоръжения Group Plus Union Ivkoni Grup Plus
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check check check
air_con Климатик check check check

Варна до Шумен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
5.66kg
Автобус
6.06kg
Полет
16.16kg
Кола
12.93kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варна до Шумен?
Билет автобус от Варна до Шумен е 13,54 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,98 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Шумен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Шумен е 10,98 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Шумен от автобус?
Варна до Шумен е 80,81 km.
Колко време трае автобус между Варна и Шумен?
Варна до Шумен е средно 1 ч 12 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 10 мин.
Какви компании работят от Варна до Шумен?
Варна до Шумен се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Group Plus, Union Ivkoni and Grup Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Варна до Шумен?
Варна до Шумен има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варна до Шумен?
Най-ранният автобус от Варна до Шумен тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варна до Шумен?
Последният автобус от Варна до Шумен тръгва на 18:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Шумен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 10,98 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до Шумен?
Има средно 14 от Варна до Шумен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Шумен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варна и Шумен е 1 ч 10 мин.
Има ли директен автобус от Варна към Шумен?
Да, има директен автобус между Варна и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Шумен от автобус?
Пътуването на автобус от Варна до Шумен създава 6.06kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути