Автобус Варна - Шумен цени от 10,98лв.

Започва от
10,98лв.
откривам

Варна до Шумен с автобус

Пътуването от Варна до Шумен от автобус е 80,7 km и отнема 1 ч. 10 мин.. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 02:00 и последното на 17:00. Възможно е да пътувате от Варна до Шумен от автобус само за 10,98лв. или за 14,87лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,98лв..

Най-добра цена 10,98лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 10 мин.
Връзка на ден 14
Най-ниската цена 10,98лв.
Най-висока цена 14,87лв.
Първо заминаване 02:00
Последно заминаване 17:00
Разстояние 80,7 km
Заминаване Варна
Пристигане Шумен
Превозвачи Group Plus, Grup Plus

Автобус Билети от Варна до Шумен

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  11лв.
  21°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  21°
  Sep 30
  Още
  21°
  Oct 01
  Още
  21°
  Oct 02
  10,98лв.
  21°
  Oct 03
  Още
  21°
  Oct 04
  11,02лв.
  21°
  Oct 05
  Още
  23°
  Oct 06
  11лв.
  21°
  Oct 07
  Още
  20°
  Oct 08
  Още
  20°
  Oct 09
  Още
  18°
  Oct 10
  Още
  14°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Бързо и лесно пътуване от Варна до Шумен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Варна до Шумен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Варна до Шумен?

Цените ще варират, когато пътувате от Варна до Шумен. Средно обаче ще платите около 12,93лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 9,90лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Варна до Шумен

 
Sep 26
вторник
22°
Още
Sep 27
сряда
21°
11лв.
Sep 28
четвъртък
21°
Още
Sep 29
петък
21°
Още
Sep 30
събота
21°
Още
Oct 01
неделя
21°
Още
Oct 02
понеделник
21°
10,98лв.
Евтини билети за от Варна до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Варна до Шумен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 10лв. до 11лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 10% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варна до Шумен

Най-евтините автобусни билети Варна - Шумен могат да бъдат намерени само за 8лв., ако имате късмет, или средно за 10лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с автобус

Когато пътувате до Шумен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Услуги на борда Group Plus and Grup Plus от Варна до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Шумен от автобус.
съоръжения Group Plus Grup Plus
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

Варна до Шумен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
0.4kg
Автобус
2.7kg
Полет
109.3kg
Кола
10.5kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варна до Шумен?
Билет автобус от Варна до Шумен е 12,93лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,98лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Шумен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Шумен е 10,98лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Шумен от автобус?
Варна до Шумен е 80,7 km.
Колко време трае автобус между Варна и Шумен?
Варна до Шумен е средно 1 ч. 12 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч. 10 мин..
Какви компании работят от Варна до Шумен?
Варна до Шумен се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Group Plus, Grup Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Варна до Шумен?
Варна до Шумен има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варна до Шумен?
Най-ранният автобус от Варна до Шумен тръгва на 02:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варна до Шумен?
Последният автобус от Варна до Шумен тръгва на 17:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Шумен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 10,98лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Варна до Шумен?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от Варна, за да отидете до Шумен. Можете да преминете от Varna Central Bus Station, Varna Varna Bus Station, Vladislava Varnenchika Blvd 158, Varna and Varna, Sveti Ivan Rilski и можете да стигнете до Shumen Bus Station, Shumen Shumen Bus Station, Rishki Prohod Blvd 29 and Shumen.
Колко директни връзки преминават от Варна до Шумен?
Има средно 14 от Варна до Шумен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Шумен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варна и Шумен е 1 ч. 10 мин..
Има ли директен автобус от Варна към Шумен?
Да, има директен автобус между Варна и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Шумен от автобус?
Пътуването на автобус от Варна до Шумен създава 2.7kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути