Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Сливен до Шумен Тръгване от 11,52 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Шумен

откривам

Стигнете от Сливен до Шумен с Virail

Планирате да пътувате от Сливен до Шумен? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват автобусните билети от Сливен до Шумен?

Цените ще варират, когато пътувате от Сливен до Шумен. Средно обаче ще платите около 12,68 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 11,52 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.



Сливен да се Шумен с автобус

Най-добра цена 11,52 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 15 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 07:45
Последно отпътуване 07:45
разстояние 81 km

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
2
Минимална цена
11,52 лв.
Максимална цена
13,85 лв.

Сливен - Шумен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
директен
Времетраене: 3 ч. 15 мин.
Сливен Централна автогара - Shumen Bus Station
07:45 - 11:00
11,52 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
директен
Времетраене: 3 ч. 15 мин.
Bus and Coach Station Sliven - Shumen
07:45 - 11:00
13,85 лв.

Колко време отнема пътуването от Сливен до Шумен с автобус?

Разстоянието между Сливен и Шумен е приблизително 81 km. Като цяло ще ви отнеме около 3 ч. 15 мин., за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

По кое време са първото и последното заминаване от Сливен до Шумен?

Първото пътуване за деня тръгва от Сливен в 07:45. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 07:45. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Сливен и Шумен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Сливен до Шумен?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Сливен и Шумен. Можете да започнете пътуването си в Сливен на спирки като Bus and Coach Station Sliven, Sliven Central Bus Station, Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42 and Сливен Централна автогара. Те се свързват със спирки, включително Shumen, Shumen Bus Station and Shumen Bus station, boulevard Rishki Prohod 29 в Шумен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Сливен до Шумен.

Колко пътувания от Сливен до Шумен има всеки ден?

Маршрутът от Сливен до Шумен се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. От този списък на транспортните компании има до 2 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Сливен са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Сливен до Шумен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback