Намерете автобус от Сливен до Шумен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,27 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 15 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 08:45
Последно отпътуване 07:45
разстояние 81 km

С автобус от Сливен до Шумен: с virail е по-лесно

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Сливен до Шумен в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струват автобусните билети от Сливен до Шумен?

Ако имате възможност, резервирайте предварително или се опитайте да бъдете гъвкави, когато избирате датите. По този начин ще намерите евтини автобусни билети от Сливен до Шумен от 11,27 лв., докато средната цена е 12,34 лв..

Автобуси от Сливен до Шумен

Кога заминават първите и последните автобуси от Сливен до Шумен?

Първият автобус тръгва от Сливен в 08:45, докато последният тръгва в 07:45. Пътуването отнема 3 ч. 15 мин..

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Шумен от Сливен с автобус?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Сливен до Шумен с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Сливен до Шумен с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.