Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете автобус от Димитровград, Област Хасково до Хасково

Тръгване от
2,19 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Хасково

откривам

Пътуването ви от Димитровград, Област Хасково до Хасково с Virail

Планирате да пътувате от Димитровград, Област Хасково до Хасково? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Димитровград, Област Хасково до Хасково?

Цените ще варират, когато пътувате от Димитровград, Област Хасково до Хасково. Средно обаче ще платите около 9,47 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 2,19 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Димитровград, Област Хасково да се Хасково с автобус

Най-добра цена 3,01 лв.
Продължителност на пътуването 15 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 18:45
Последно отпътуване 18:45
разстояние 13 km
Заминаване Димитровград, Област Хасково
Пристигане Хасково
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Group Plus Ltd, Grup Plus

Цена на билет Димитровград, Област Хасково - Хасково всеки ден

 
Днес
3,01 лв.
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
4
Превозвачи
4
Минимална цена
2,19 лв.
Максимална цена
43,03 лв.

Димитровград, Област Хасково - Хасково

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

3,01 лв.

Дата
неделя 26 юни 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Димитровград Автогара - Хасково Централна автогара
18:45 - 19:00
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
15 мин.
CO2: 0.47kg
Най-

Колко време отнема пътуването от Димитровград, Област Хасково до Хасково с автобус?

Пътуването между Димитровград, Област Хасково и Хасково продължава около 14 km и обикновено отнема приблизително 1 ч. 8 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 15 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Димитровград, Област Хасково до Хасково възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от Димитровград, Област Хасково до Хасково?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Димитровград, Област Хасково до Хасково, който тръгва в 18:45. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 18:45. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Димитровград, Област Хасково до Хасково?

Ще можете да напуснете Димитровград, Област Хасково, като използвате спирки като Dimitrovgrad, Dimitrovgrad Bus station, Dimitar Blagoyev boulevard 8 and Dimitrovgrad Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Haskovo, Haskovo Haskovo bus station, Suedinenie Blvd 45, HASKOVO (BG), Central Bus Station and Хасково Централна автогара в Хасково. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Димитровград, Област Хасково, или в Хасково, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Димитровград, Област Хасково до Хасково?

Ще можете да пътувате от Димитровград, Област Хасково до Хасково, като използвате компании като Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Group Plus Ltd and Grup Plus. В комбинация тези доставчици предлагат средно 3 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 6 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Димитровград, Област Хасково до Хасково, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 3 директни връзки от Димитровград, Област Хасково до Хасково всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване