Намерете автобус от Димитровград, Област Хасково до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,21 лв.
Продължителност на пътуването 15 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 18:45
Последно отпътуване 18:45
разстояние 13 km

Намерете с virail своя автобус от Димитровград, Област Хасково до Хасково

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Димитровград, Област Хасково до Хасково в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Димитровград, Област Хасково до Хасково?

Ако имате възможност, резервирайте предварително или се опитайте да бъдете гъвкави, когато избирате датите. По този начин ще намерите евтини автобусни билети от Димитровград, Област Хасково до Хасково от 1,99 лв., докато средната цена е 2,21 лв..

Цена на билет - всеки ден

2,21 лв. Още Още Още Още Още Още

Автобуси от Димитровград, Област Хасково до Хасково

Кога заминават първите и последните автобуси от Димитровград, Област Хасково до Хасково?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от Димитровград, Област Хасково е в 18:45, докато последният автобус е в 18:45. Пътуването отнема средно 15 мин., но може и да продължи :15 мин. с най-бързите връзки.

За сравнително кратки пътувания като това от Димитровград, Област Хасково до Хасково, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

Колко автобусни връзки дневно съществуват, за да отидете от Димитровград, Област Хасково до Хасково?

1.5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Димитровград, Област Хасково до Хасково с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 1.5 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ако искате да пътувате от Димитровград, Област Хасково до Хасково с автобус, има 1.5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 1.5 маршрута, са директни линии. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.