• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Трявна до Габрово Тръгване от 2,58 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Габрово

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Трявна до Габрово

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Трявна до Габрово? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват автобусните билети от Трявна до Габрово?

Цените ще варират, когато пътувате от Трявна до Габрово. Средно обаче ще платите около 2,60 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 2,58 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Трявна да се Габрово с автобус

Най-добра цена 2,58 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 1 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 16:20
Последно отпътуване 16:10
разстояние 14 km

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
2
Превозвачи
4
Минимална цена
2,58 лв.
Максимална цена
4,93 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 1 ч. 1 мин.
Tryavna Bus station, Vasil Levski St 3 - Gabrovo Gabrovo bus station, Stefan Karadja Blvd 2
16:10 - 17:11
2,60 лв.

Колко време ще отнеме, за да отида от Трявна до Габрово с автобус?

Пътуването между Трявна и Габрово с автобус обикновено отнема 1 ч. 1 мин., за да се измине разстояние от 14 km. Най-краткото пътуване от Трявна до Габрово ще ви отнеме 50 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Габрово е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Трявна до Габрово?

Първият заминаващ за деня от Трявна до Габрово тръгва в 16:20, докато последния отпътуващ за деня е в 16:10. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Трявна и Габрово. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Трявна до Габрово?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Трявна и Габрово. Можете да започнете пътуването си в Трявна на спирки като Tryavna Bus Station, Tryavna Bus station, Vasil Levski St 3, Tryavna and Vasil Levski. Те се свързват със спирки, включително Gabrovo Bus Station, Gabrovo Gabrovo bus station, Stefan Karadja Blvd 2, Gabrovo and Stefan Karadja в Габрово. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Трявна до Габрово.

Колко пъти на ден има тръгващи от Трявна за Габрово?

Ще можете да пътувате от Трявна до Габрово, като използвате компании като Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Group Plus, GRUP PLUS GMBH and Union Ivkoni. В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 3 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Трявна до Габрово, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Трявна до Габрово всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.