Намерете автобус от Радомир до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,99 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 2 мин.
връзки на ден 12
Първо заминаване 07:10
Последно отпътуване 17:55
разстояние 34 km

Намерете вашите автобусни връзки от Радомир до София на virail

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Радомир до София в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Коя е най-ниската цена за автобусни билети от Радомир до София?

Ако имате възможност, резервирайте предварително или се опитайте да бъдете гъвкави, когато избирате датите. По този начин ще намерите евтини автобусни билети от Радомир до София от 2,95 лв., докато средната цена е 2,99 лв..

Цена на билет - всеки ден

2,99 лв. Още 2,99 лв. 2,99 лв. Още Още Още

Автобуси от Радомир до София

В колко часа тръгват автобусите за София?

Докато първият автобус тръгва в 18:55, последният тръгва от Радомир в 17:55. Продължителността на пътуването е средно 1 ч. 1 мин., но може да ви отнеме само :50 мин. с най-бързите връзки.

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

Колко автобусни връзки има от Радомир до София всеки ден?

9 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Радомир до София с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 9 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ако искате да пътувате от Радомир до София с автобус, има 9 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 9 маршрута, са директни линии. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.