Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете автобус от Шумен до Търговище, Област Търговище

Тръгване от
5,98 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 8,02 лв.
С Автобус

Утре

От 8,02 лв.
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Търговище, Област Търговище

откривам

Пътуване от Шумен до Търговище, Област Търговище с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Шумен до Търговище, Област Търговище. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Шумен до Търговище, Област Търговище с автобус?

Най-евтините автобусни билети от Шумен до Търговище, Област Търговище струват 5,98 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 14,18 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Шумен до Търговище, Област Търговище.Шумен да се Търговище, Област Търговище с автобус

Най-добра цена 8,02 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 22 мин.
връзки на ден 17
Първо заминаване 02:15
Последно отпътуване 17:10
разстояние 28 km
Заминаване Шумен
Пристигане Търговище, Област Търговище
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Group Plus, GRUP PLUS GMBH, Group Plus Ltd, Union Ivkoni, Grup Plus

Цена на билет Шумен - Търговище, Област Търговище всеки ден

 
Днес
8,02 лв.
Утре
8,02 лв.
След 2 дни
8,02 лв.
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
14
Превозвачи
4
Минимална цена
5,98 лв.
Максимална цена
53,28 лв.

Шумен - Търговище, Област Търговище

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

8,02 лв.

Дата
вторник 28 юни 2022
Group Plus Ltd-logo
Shumen Bus Station - Targovishte Bus and Coach Station
08:10 - 08:40
Group Plus Ltd
30 мин.
CO2: 1kg
Най-

Колко време отнема пътуването от Шумен до Търговище, Област Търговище с автобус?

Пътуването от Шумен до Търговище, Област Търговище обхваща разстояние от 29 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч. 5 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 30 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Шумен до Търговище, Област Търговище по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Шумен до Търговище, Област Търговище?

Първият заминаващ за деня от Шумен до Търговище, Област Търговище тръгва в 14:40, докато последния отпътуващ за деня е в 17:10. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Шумен и Търговище, Област Търговище. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Шумен до Търговище, Област Търговище?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Шумен от следните спирки: Shumen Bus Station, Shumen Bus station, boulevard Rishki Prohod 29 and Shumen. Пристигайки в Търговище, Област Търговище, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Targovishte Bus And Coach Station, Targovishte Bus station, boulevard Nikola Marino 5, Targovishte (Bulgaristan) and Targovishte. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Търговище, Област Търговище.

Колко пъти на ден има тръгващи от Шумен за Търговище, Област Търговище?

Маршрутът от Шумен до Търговище, Област Търговище се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Group Plus Ltd, Union Ivkoni and Grup Plus. От този списък на транспортните компании има до 30 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Шумен са средно 16 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Шумен до Търговище, Област Търговище, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 13 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 3 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване