Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Казанлък до Габрово Тръгване от 5,97 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Габрово

откривам

Стигнете от Казанлък до Габрово с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Казанлък до Габрово? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Казанлък до Габрово, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за автобусни билети от Казанлък до Габрово?

Когато пътувате от Казанлък до Габрово, можете да очаквате да платите средно около 6,59 лв.. Може да успеете да намерите цени до 5,97 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Казанлък да се Габрово с автобус

Най-добра цена 5,97 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 5 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 18:15
Последно отпътуване 18:15
разстояние 29 km

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
2
Минимална цена
5,97 лв.
Максимална цена
8,33 лв.

Казанлък - Габрово

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

6,00 лв.

Дата
петък 3 декември. 2021
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Kazanlak Bus Station - Gabrovo Bus Station
18:15 - 19:20
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
1 ч. 5 мин.
CO2: 0.93kg
Най-
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
директен
Времетраене: 1 ч. 5 мин.
Kazanlak Bus Station - Gabrovo Bus Station
18:15 - 19:20
6 лв.

Колко дълго е пътуването от Казанлък до Габровос автобус?

При разстояние от 30 km между Казанлък и Габрово, обикновено отнема 1 ч. 5 мин., за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 1 ч. 5 мин.. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

По кое време са първото и последното заминаване от Казанлък до Габрово?

Първото пътуване за деня тръгва от Казанлък в 18:15. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 18:15. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Казанлък и Габрово. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Казанлък до Габрово?

Можете да тръгнете от Казанлък на спирки като Kazanlak Kazanluk bus station, Sofroniy Vrachanski St 30, Sofroniy Vrachanski, Kazanlak and Kazanlak Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Габрово на следните спирки: Gabrovo Gabrovo bus station, Stefan Karadja Blvd 2, Stefan Karadja, Gabrovo and Gabrovo Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Казанлък и Габрово. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Казанлък до Габрово?

Точният брой на пътуванията от Казанлък до Габрово може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 2 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. В особено натоварени дни може да има до 3 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Казанлък до Габрово. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Казанлък до Габрово варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback