Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Струмяни до Благоевград

Тръгване от
3,99 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Благоевград

откривам

Стигнете от Струмяни до Благоевград с Virail

Планирате да пътувате от Струмяни до Благоевград? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Струмяни до Благоевград?

Цените на автобусните билети от Струмяни до Благоевград варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Струмяни до Благоевград ще струват 3,99 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 6,59 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Струмяни да се Благоевград с автобус

Най-добра цена 3,99 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 2 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 12:17
Последно отпътуване 15:57
разстояние 43 km
Заминаване Струмяни
Пристигане Благоевград
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
3
Превозвачи
2
Минимална цена
3,99 лв.
Максимална цена
24,47 лв.

Струмяни - Благоевград

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

6 лв.

Дата
сряда 18 май 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Strumyani Hotel Karelia, route E79 - Blagoevgrad Bus stop, Sveti Dimitar Solunski Blvd 12
15:57 - 17:00
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
1 ч. 3 мин.
CO2: 1.53kg
Най-

Колко време отнема да се стигне от Струмяни до Благоевград с автобус?

Пътуването между Струмяни и Благоевград с автобус обикновено отнема 1 ч. 2 мин., за да се измине разстояние от 44 km. Най-краткото пътуване от Струмяни до Благоевград ще ви отнеме 1 ч.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Благоевград е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Струмяни до Благоевград?

По принцип първото отпътуване за деня от Струмяни ще бъде в 12:17, а последното - в 15:57. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Струмяни до Благоевград могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Струмяни до Благоевград?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Струмяни от следните спирки: Strumyani Kareliya Hotel, Strumyani Hotel Kareliya, Route E79 and Strumyani. Пристигайки в Благоевград, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sveti Dimitar Solunski, Blagoevgrad Bus Stop, Boulevard Sveti Dimitar Solunski 12, Blagoevgrad and Blagoevgrad Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Благоевград.

Колко ежедневни пътувания има от Струмяни до Благоевград?

Точният брой на пътуванията от Струмяни до Благоевград може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 3 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. В особено натоварени дни може да има до 14 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Струмяни до Благоевград. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Струмяни до Благоевград варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 3 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване