Влак Пазарджик - Бургас цени от 16,22 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пазарджик до Бургас с влак

Пътуването от Пазарджик до Бургас от влак е 260,09 km и отнема 7 ч 9 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 00:33 ч. и последното на 23:33 ч.. Възможно е да пътувате от Пазарджик до Бургас от влак само за 16,22 лв. или за 29,23 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 16,22 лв..

Най-ниската цена16,22 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 9 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена16,22 лв.
Най-висока цена29,23 лв.
Първо заминаване00:33 ч.
Последно заминаване23:33 ч.
Разстояние260,09 km
ЗаминаванеПазарджик
ПристиганеБургас
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Пазарджик до Бургас

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пазарджик до Бургас

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Пазарджик до Бургас. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Пазарджик до Бургас?

Средно билетът за влак от Пазарджик до Бургас ще ви струва 18,22 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 16,22 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пазарджик до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Пазарджик до Бургас, можете да очаквате да платите средно около 18,22 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Пазарджик до Бургас с влак?

Пътуването от Пазарджик до Бургас с влак обикновено отнема 7 ч 9 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 260,09 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 7 ч 9 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Пазарджик и Бургас продължава около 260,09 km и обикновено отнема приблизително 7 ч 9 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 4 ч 55 мин. Ако се опитвате да стигнете от Пазарджик до Бургас възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои са спирките по маршрута от Пазарджик до Бургас?

Можете да тръгнете от Пазарджик на спирки като Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara),Pazardzhik Coach Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Бургас на следните спирки: Burgas,Burgas South,Burgas Central West. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Пазарджик и Бургас. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Пазарджик за Бургас?

Маршрутът от Пазарджик до Бургас се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Пазарджик са средно 8 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Пазарджик до Бургас, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 6 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пазарджик до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пазарджик до Бургас

Евтини билети за влак от Пазарджик до Бургас
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Бургас.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пазарджик до Бургас, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пазарджик до Бургас.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пазарджик до Бургас

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 13,64 лв. до 16,55 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 18% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пазарджик до Бургас

Най-евтините билети за влак Пазарджик - Бургас могат да бъдат намерени само за 7,75 лв., ако имате късмет, или средно за 13,84 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17,98 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бургас с влак

Когато пътувате до Бургас с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пазарджик до Бургас
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пазарджик до Бургас от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пазарджик до Бургас Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
18.21kg
Автобус
19.51kg
Полет
52.02kg
Кола
41.61kg
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Бургас с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пазарджик и Бургас са 18.21kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пазарджик и Бургас? Като вземете влака между Пазарджик и Бургас, ще спестите 33.81kg CO2 емисии спрямо полет, 1.3kg спрямо автобус и 23.4kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пазарджик до Бургас?
Билет влак от Пазарджик до Бургас е 18,22 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 16,22 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до Бургас?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пазарджик до Бургас е 16,22 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пазарджик и Бургас от влак?
Пазарджик до Бургас е 260,09 km.
Колко време трае влак между Пазарджик и Бургас?
Пазарджик до Бургас е средно 7 ч 9 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 55 мин.
Колко влак на ден преминават от Пазарджик до Бургас?
Пазарджик до Бургас има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пазарджик до Бургас?
Най-ранният влак от Пазарджик до Бургас тръгва на 00:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пазарджик до Бургас?
Последният влак от Пазарджик до Бургас тръгва на 23:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пазарджик до Бургас?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 16,22 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пазарджик до Бургас?
Има средно 2 от Пазарджик до Бургас.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пазарджик до Бургас от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пазарджик и Бургас е 4 ч 55 мин.
Има ли директен влак от Пазарджик към Бургас?
Да, има директен влак между Пазарджик и Бургас.
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Бургас от влак?
Пътуването на влак от Пазарджик до Бургас създава 18.21kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пазарджик

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пазарджик

Международни маршрути от Пазарджик и близките райони

Други дестинации от Пазарджик

Основни маршрути до Бургас

Свързани маршрути

Други популярни маршрути