Влак Казанлък - Бургас цени от 5,03лв.

Започва от
5,03лв.
откривам

Казанлък до Бургас с влак

Пътуването от Казанлък до Бургас от влак е 169,8 km и отнема 2 ч. 46 мин.. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 11:25 и последното на 23:29. Възможно е да пътувате от Казанлък до Бургас от влак само за 5,03лв. или за 6,30лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,03лв..

Най-добра цена 5,03лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 46 мин.
Връзка на ден 9
Най-ниската цена 5,03лв.
Най-висока цена 6,30лв.
Първо заминаване 11:25
Последно заминаване 23:29
Разстояние 169,8 km
Заминаване Казанлък
Пристигане Бургас
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Казанлък до Бургас

  Sep 26
  Още
  19°
  Sep 27
  Още
  19°
  Sep 28
  Още
  20°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  22°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  24°
  Oct 03
  Още
  20°
  Oct 04
  Още
  21°
  Oct 05
  Още
  22°
  Oct 06
  Още
  23°
  Oct 07
  Още
  25°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  26°
  Oct 10
  Още
  27°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
19°

Бързо и лесно пътуване от Казанлък до Бургас с Virail

Планирате да пътувате от Казанлък до Бургас? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Казанлък до Бургас
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Казанлък до Бургас.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Казанлък до Бургас, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Казанлък до Бургас.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Казанлък до Бургас

Най-евтините билети за влак Казанлък - Бургас могат да бъдат намерени само за 4лв., ако имате късмет, или средно за 6лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бургас с влак

Когато пътувате до Бургас с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Казанлък до Бургас
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Казанлък до Бургас от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Казанлък до Бургас Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.3kg
Автобус
8.6kg
Полет
345.5kg
Кола
33.3kg
Какви са емисиите на CO2 за Казанлък до Бургас с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Казанлък и Бургас са 1.3kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Казанлък и Бургас? Като вземете влака между Казанлък и Бургас, ще спестите 344.2kg CO2 емисии спрямо полет, 7.3kg спрямо автобус и 32.0kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Казанлък до Бургас?
Билет влак от Казанлък до Бургас е 5,60лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,03лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Казанлък до Бургас?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Казанлък до Бургас е 5,03лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Казанлък и Бургас от влак?
Казанлък до Бургас е 169,8 km.
Колко време трае влак между Казанлък и Бургас?
Казанлък до Бургас е средно 3 ч. 50 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч. 46 мин..
Какви компании работят от Казанлък до Бургас?
Казанлък до Бургас се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Казанлък до Бургас?
Казанлък до Бургас има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Казанлък до Бургас?
Най-ранният влак от Казанлък до Бургас тръгва на 11:25. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Казанлък до Бургас?
Последният влак от Казанлък до Бургас тръгва на 23:29. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Казанлък до Бургас?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,03лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Казанлък до Бургас?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Казанлък, за да отидете до Бургас. Можете да преминете от КАЗАНЛЪК и можете да стигнете до БУРГАС and БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.
Колко директни връзки преминават от Казанлък до Бургас?
Има средно 3 от Казанлък до Бургас.
Кое е най-бързото време за пътуване между Казанлък до Бургас от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Казанлък и Бургас е 2 ч. 46 мин..
Има ли директен влак от Казанлък към Бургас?
Да, има директен влак между Казанлък и Бургас.
Какви са емисиите на CO2 за Казанлък до Бургас от влак?
Пътуването на влак от Казанлък до Бургас създава 1.3kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Казанлък

Уикенд бягства от Казанлък

Международни маршрути от Казанлък и близките райони

Други дестинации от Казанлък

Основни маршрути до Бургас

Свързани маршрути

Други популярни маршрути