Влак Русе - Бургас цени от 18,06 лв.

Започва от
18,06 лв.

Русе до Бургас с влак

Пътуването от Русе до Бургас от влак е 193,28 km и отнема 9 ч 24 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 05:45 ч. и последното на 22:59 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Бургас от влак само за 18,06 лв. или за 25,65 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 18,06 лв..

Най-ниската цена18,06 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 24 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена18,06 лв.
Най-висока цена25,65 лв.
Първо заминаване05:45 ч.
Последно заминаване22:59 ч.
Разстояние193,28 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеБургас
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Rousse до Burgas

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Русе до Бургас с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Русе до Бургас. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Русе до Бургас?

Най-евтините билети за влак от Русе до Бургас струват 18,06 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 20,62 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Русе до Бургас.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Русе до Бургас, можете да очаквате да платите средно около 20,62 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Русе до Бургас с влак?

Пътуването между Русе и Бургас с влак е приблизително 193,28 km. Ще ви отнеме около 9 ч 24 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Русе и Бургас е около 193,28 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 9 ч 24 мин. Обаче най-бързите маршрути между Русе и Бургас продължават 6 ч 26 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време на деня мога да пътувам от Русе до Бургас?

По принцип първото отпътуване за деня от Русе ще бъде в 05:45 ч., а последното - в 22:59 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Русе до Бургас могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първото пътуване през нощта тръгва от Русе в 05:45 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 22:59 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Русе и Бургас. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Русе до Бургас?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Русе и Бургас. Можете да започнете пътуването си в Русе на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Бургас. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Русе до Бургас.

Колко пътувания от Русе до Бургас има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Русе до Бургас, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 5 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Русе и Бургас. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 5 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Rousse до Burgas

Евтини билети за влак от Русе до Бургас
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Бургас.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Бургас, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Бургас.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Rousse до Burgas

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 16,08 лв. до 18,10 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 11% от пътуването си!

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бургас с влак

Когато пътувате до Бургас с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Русе до Бургас
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Бургас от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Русе до Бургас Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
13.53kg
Автобус
14.5kg
Полет
38.66kg
Кола
30.93kg
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Бургас с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Русе и Бургас са 13.53kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Русе и Бургас? Като вземете влака между Русе и Бургас, ще спестите 25.13kg CO2 емисии спрямо полет, 0.97kg спрямо автобус и 17.4kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Русе до Бургас?
Билет влак от Русе до Бургас е 20,62 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 18,06 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Бургас?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Бургас е 18,06 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Бургас от влак?
Русе до Бургас е 193,28 km.
Колко време трае влак между Русе и Бургас?
Русе до Бургас е средно 9 ч 24 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 26 мин.
Колко влак на ден преминават от Русе до Бургас?
Русе до Бургас има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Русе до Бургас?
Най-ранният влак от Русе до Бургас тръгва на 05:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Русе до Бургас?
Последният влак от Русе до Бургас тръгва на 22:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Бургас?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 18,06 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Русе до Бургас?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Русе, за да отидете до Бургас. Можете да преминете от Russe and Ruse Avtogara (Русе, Автогара) и можете да стигнете до Burgas Avtogara Zapad (Бургас, Автогара Запад), Burgas Bus Station South and Burgas.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Бургас от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Русе и Бургас е 6 ч 26 мин.
Има ли директен влак от Русе към Бургас?
Да, има директен влак между Русе и Бургас.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Бургас от влак?
Пътуването на влак от Русе до Бургас създава 13.53kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Бургас

Свързани маршрути

Други популярни маршрути