Намерете влак от Русе до Бургас

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Бургас

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,80лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 3 мин.
Връзки на ден 50
Първо заминаване: 05:40
Последно отпътуване: 23:32
Разстояние 193km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Русе до Бургас

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Русе до Бургас с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Русе и Бургас.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Бургас?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Русе до Бургас също само за 8,80 лв., докато средната цена е 13,43 лв..

Влакове от Русе до Бургас


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Русе - Бургас?

Влаковете до Бургас ще заминат от РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or РУСЕ и ще пристигнат на БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС.

Колко връзки дневно има до Бургас от Русе с влак?

Ако трябва да пътувате до Бургас от Русе, моля имайте предвид, че има 27 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 27 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Русе до Бургас

Средната продължителност на пътуването е 11 hours and 55 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Бургас за 7 hours and 40 minutes. Първият влак тръгва от Русе в 05:11, докато последният тръгва в 23:11.