Влак Русе - Бургас цени от 17,57лв.

Започва от
17,57лв.
откривам

Русе до Бургас с влак

Пътуването от Русе до Бургас от влак е 193 km и отнема 6 ч. 8 мин.. Има 25 връзки на ден, с първото заминаване на 06:50 и последното на 00:13. Възможно е да пътувате от Русе до Бургас от влак само за 17,57лв. или за 27,24лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 17,57лв..

Най-добра цена 17,57лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 8 мин.
Връзка на ден 25
Най-ниската цена 17,57лв.
Най-висока цена 27,24лв.
Първо заминаване 06:50
Последно заминаване 00:13
Разстояние 193 km
Заминаване Русе
Пристигане Бургас
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Русе до Бургас

  Sep 26
  17,94лв.
  24°
  Sep 27
  17,92лв.
  23°
  Sep 28
  17,90лв.
  24°
  Sep 29
  Още
  25°
  Sep 30
  Още
  26°
  Oct 01
  Още
  27°
  Oct 02
  Още
  27°
  Oct 03
  Още
  28°
  Oct 04
  Още
  28°
  Oct 05
  17,57лв.
  23°
  Oct 06
  Още
  17°
  Oct 07
  Още
  11°
  Oct 08
  Още
  12°
  Oct 09
  Още
  19°
  Oct 10
  Още
  21°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
24°

Стигнете от Русе до Бургас с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Русе до Бургас? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Русе до Бургас?

Цените на билетите за влак от Русе до Бургас варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Русе до Бургас ще струват 17,40лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 21,11лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Русе до Бургас

 
Sep 26
вторник
24°
17,94лв.
Sep 27
сряда
23°
17,92лв.
Sep 28
четвъртък
24°
17,90лв.
Sep 29
петък
25°
Още
Sep 30
събота
26°
Още
Oct 01
неделя
27°
Още
Oct 02
понеделник
27°
Още
Евтини билети за от Русе до Бургас
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Бургас.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Бургас, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Бургас.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Русе до Бургас

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 9лв. до 18лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 51% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Русе до Бургас

Най-евтините билети за влак Русе - Бургас могат да бъдат намерени само за 8лв., ако имате късмет, или средно за 15лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 20лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бургас с влак

Когато пътувате до Бургас с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Русе до Бургас
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Бургас от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Русе до Бургас Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.4kg
Автобус
22.4kg
Полет
897.3kg
Кола
86.5kg
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Бургас с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Русе и Бургас са 3.4kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Русе и Бургас? Като вземете влака между Русе и Бургас, ще спестите 893.9kg CO2 емисии спрямо полет, 19.0kg спрямо автобус и 83.2kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Русе до Бургас?
Билет влак от Русе до Бургас е 21,21лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 17,57лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Бургас?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Бургас е 17,57лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Бургас от влак?
Русе до Бургас е 193 km.
Колко време трае влак между Русе и Бургас?
Русе до Бургас е средно 9 ч. 58 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч. 8 мин..
Какви компании работят от Русе до Бургас?
Русе до Бургас се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Русе до Бургас?
Русе до Бургас има средно 25 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Русе до Бургас?
Най-ранният влак от Русе до Бургас тръгва на 06:50. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Русе до Бургас?
Последният влак от Русе до Бургас тръгва на 00:13. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Бургас?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 17,57лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Русе до Бургас?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Русе, за да отидете до Бургас. Можете да преминете от Ruse and Ruse (bg) Razpredelitelna и можете да стигнете до Burgas and Burgas-razpredelitelna.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Бургас от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Русе и Бургас е 6 ч. 8 мин..
Има ли директен влак от Русе към Бургас?
Да, има директен влак между Русе и Бургас.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Бургас от влак?
Пътуването на влак от Русе до Бургас създава 3.4kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Бургас

Свързани маршрути

Други популярни маршрути