Намерете влак от Варна до Бургас

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,70 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 14 мин.
връзки на ден 21
Първо заминаване 09:50
Последно отпътуване 02:20
разстояние 87 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Варна до Бургас

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Варна до Бургас. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Бургас?

Билетите за влак от Варна до Бургас струват средно 11,83 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 8,70 лв..

Кои фирми пътуват от Варна до Бургас с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Варна и Бургас.

Влакове от Варна до Бургас

За кога са насрочени първите и последните влакове от Варна до Бургас

Първият влак до Бургас тръгва в 09:50, докато последният в 02:20. Пътуването продължава средно 5 ч. 14 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Бургас за 3 ч. 23 мин..

Кои станции обслужват железопътната линия Варна - Бургас?

Влаковете заминават от Варна от ВАРНА - СП. and ВАРНА и пристигат на БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА and БУРГАС.

Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между Варна и Бургас, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Пътуване с влак до Бургас от Варна: колко връзки дневно има?

Ако желаете да отидете в Бургас от Варна с влак, 21 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 4 маршрута са преки линии, докато 17 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

21 връзки са налични всеки ден за пътуване от Варна до Бургас с влак. Моля, имайте предвид, че има 17 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 4 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.