Влак Шумен - Бургас цени от 11,50 лв.

Започва от
11,50 лв.
откривам

Шумен до Бургас с влак

Пътуването от Шумен до Бургас от влак е 96,02 km и отнема 5 ч 21 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 05:20 ч. и последното на 15:59 ч.. Възможно е да пътувате от Шумен до Бургас от влак само за 11,50 лв. или за 13,74 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,50 лв..

Най-ниската цена11,50 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 21 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена11,50 лв.
Най-висока цена13,74 лв.
Първо заминаване05:20 ч.
Последно заминаване15:59 ч.
Разстояние96,02 km
ЗаминаванеШумен
ПристиганеБургас
Превозвачи

Влак Билети от Shumen до Burgas

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Шумен до Бургас

Планирате да пътувате от Шумен до Бургас? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Шумен до Бургас?

Когато пътувате от Шумен до Бургас, можете да очаквате да платите средно около 12,58 лв.. Може да успеете да намерите цени до 11,50 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Шумен до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Шумен до Бургас, можете да очаквате да платите средно около 12,58 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Шумен до Бургас с влак?

Пътуването между Шумен и Бургас с влак е приблизително 96,02 km. Ще ви отнеме около 5 ч 21 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Шумен и Бургас с влак обикновено отнема 5 ч 21 мин, за да се измине разстояние от 96,02 km. Най-краткото пътуване от Шумен до Бургас ще ви отнеме 4 ч 5 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Бургас е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Шумен до Бургас?

По принцип първото отпътуване за деня от Шумен ще бъде в 05:20 ч., а последното - в 15:59 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Шумен до Бургас могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първото пътуване през нощта тръгва от Шумен в 05:20 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 15:59 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Шумен и Бургас. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Шумен до Бургас?

Ще можете да напуснете Шумен, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Бургас. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Шумен, или в Бургас, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Шумен до Бургас?

Средно има 4 заминаващи ежедневно от Шумен до Бургас. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Шумен, които пътуват директно до Бургас. Има 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Шумен до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Shumen до Burgas

Евтини билети за влак от Шумен до Бургас
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Шумен до Бургас.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Шумен до Бургас, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Шумен до Бургас.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Shumen до Burgas

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бургас с влак

Когато пътувате до Бургас с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Шумен до Бургас
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Шумен до Бургас от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Шумен до Бургас Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.72kg
Автобус
7.2kg
Полет
19.2kg
Кола
15.36kg
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Бургас с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Шумен и Бургас са 6.72kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Шумен и Бургас? Като вземете влака между Шумен и Бургас, ще спестите 12.48kg CO2 емисии спрямо полет, 0.48kg спрямо автобус и 8.64kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Шумен до Бургас?
Билет влак от Шумен до Бургас е 12,58 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,50 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Шумен до Бургас?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Шумен до Бургас е 11,50 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Шумен и Бургас от влак?
Шумен до Бургас е 96,02 km.
Колко време трае влак между Шумен и Бургас?
Шумен до Бургас е средно 5 ч 21 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 5 мин.
Колко влак на ден преминават от Шумен до Бургас?
Шумен до Бургас има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Шумен до Бургас?
Най-ранният влак от Шумен до Бургас тръгва на 05:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Шумен до Бургас?
Последният влак от Шумен до Бургас тръгва на 15:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Шумен до Бургас?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,50 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Шумен до Бургас от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Шумен и Бургас е 4 ч 5 мин.
Има ли директен влак от Шумен към Бургас?
Да, има директен влак между Шумен и Бургас.
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Бургас от влак?
Пътуването на влак от Шумен до Бургас създава 6.72kg CO2 емисии.

Отидете локално от Шумен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Шумен

Други дестинации от Шумен

Основни маршрути до Бургас

Свързани маршрути

Други популярни маршрути