Намерете влак от Шумен до Бургас

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Бургас

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,45лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 27 мин.
Връзки на ден 18
Първо заминаване: 05:15
Последно отпътуване: 21:59
Разстояние 96km

Евтини билети за влак от Шумен до Бургас на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Шумен до Бургас. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Шумен до Бургас с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Шумен и Бургас.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Шумен до Бургас?

Средната цена на билети за влак от Шумен до Бургас е 8,20 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Шумен до Бургас могат да бъдат около 4,45 лв..

Влакове от Шумен до Бургас


Тъй като пътуването между Шумен и Бургас е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Бургас и къде ще пристигнете?

Влаковете до Бургас заминават от Шумен от ШУМЕН и пристигат на БУРГАС or БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Бургас от Шумен с влак?

Ако трябва да пътувате до Бургас от Шумен, моля имайте предвид, че има 9 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 9 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Бургас и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 44 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Бургас за 4 hours and 33 minutes. Първият влак тръгва от Шумен в 05:11, докато последният тръгва в 21:11.