Намерете влак от Велико Търново до Бургас


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,73лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 56 мин.
Връзки на ден 11
Първо заминаване: 05:24
Последно отпътуване: 20:43
Разстояние 163km

Най-добрите оферти за вашия влак от Велико Търново до Бургас на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Велико Търново до Бургас с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Велико Търново и Бургас.

Колко е най-евтиният билет за влак от Велико Търново до Бургас?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Велико Търново до Бургас от 6,00 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 10,70 лв..

Влакове от Велико Търново до Бургас


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Бургас и къде ще пристигнете?

Влаковете до Бургас заминават от Велико Търново от ВЕЛИКО ТЪРНОВО и пристигат на БУРГАС or БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Бургас от Велико Търново с влак?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Велико Търново до Бургас с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Бургас с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Бургас за 4 hours and 33 minutes, но средно отнема 6 hours and 35 minutes. Първият влак, водещ до Бургас е в 05:08, докато последният тръгва от Велико Търново в 15:08.