Намерете влак от Сливен до Бургас

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 50 мин.
Връзки на ден 60
Първо заминаване: 03:55
Последно отпътуване: 18:18
Разстояние 95km

Евтини билети за влак от Сливен до Бургас на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Сливен до Бургас?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Сливен до Бургас, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Сливен до Бургас?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Сливен до Бургас от 3,05 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 5,53 лв..

Цена на билет Сливен - Бургас всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
8 лв.10 лв. Още Още 8 лв.8 лв. Още

Влакове от Сливен до Бургас


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Бургас и къде ще пристигнете?

Влаковете до Бургас ще заминат от СЛИВЕН и ще пристигнат на БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС.

Колко връзки дневно има за пътуване до Бургас от Сливен с влак?

12 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Бургас с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 6 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Бургас с влак?

Средната продължителност на пътуването е 1 hour and 54 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Бургас за 1 hour and 46 minutes. Първият влак тръгва от Сливен в 03:11, докато последният тръгва в 16:11.