Намерете влак от Сливен до Бургас

Сливен до Бургас с влак

Пътуването от Сливен до Бургас от влак е 95,43 km и отнема 2 ч 8 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 04:00 ч. и последното на 21:14 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Бургас от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването2 ч 8 мин
Връзка на ден9
Първо заминаване04:00 ч.
Последно заминаване21:14 ч.
Разстояние95,43 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеБургас
Превозвачи

Влак Билети от Sliven до Burgas

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Бързо и лесно пътуване от Сливен до Бургас с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Сливен до Бургас? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Сливен до Бургас, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Сливен до Бургас?

Когато пътувате от Сливен до Бургас, можете да очаквате да платите средно около . Може да успеете да намерите цени до , но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Сливен до Бургас. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Сливен до Бургас с влак?

Средното време за пътуване е 2 ч 8 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 95,43 km от Сливен до Бургас. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Сливен до Бургас да отнеме повече от 2 ч 8 мин. Пътуването между Сливен и Бургас продължава около 95,43 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 8 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 15 мин. Ако се опитвате да стигнете от Сливен до Бургас възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Сливен до Бургас?

В Сливен спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Бургас, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Сливен за Бургас?

Ако искате да стигнете от Сливен до Бургас, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 9 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 7 директни пътувания между Сливен и Бургас. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 2 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sliven до Burgas

Евтини билети за влак от Сливен до Бургас
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Бургас.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Бургас, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Бургас.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sliven до Burgas

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Бургас

Най-евтините билети за влак Сливен - Бургас могат да бъдат намерени само за 2,82 лв., ако имате късмет, или средно за 3,66 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 5,62 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бургас с влак

Когато пътувате до Бургас с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Бургас
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Бургас от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Бургас Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.68kg
Автобус
7.16kg
Полет
19.09kg
Кола
15.27kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Бургас с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Бургас са 6.68kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Бургас? Като вземете влака между Сливен и Бургас, ще спестите 12.41kg CO2 емисии спрямо полет, 0.48kg спрямо автобус и 8.59kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Сливен и Бургас от влак?
Сливен до Бургас е 95,43 km.
Колко време трае влак между Сливен и Бургас?
Сливен до Бургас е средно 2 ч 8 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 15 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Бургас?
Сливен до Бургас има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Бургас?
Най-ранният влак от Сливен до Бургас тръгва на 04:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Бургас?
Последният влак от Сливен до Бургас тръгва на 21:14 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Сливен до Бургас?
Има средно 7 от Сливен до Бургас.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Бургас от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Бургас е 1 ч 15 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Бургас?
Да, има директен влак между Сливен и Бургас.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Бургас от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Бургас създава 6.68kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Уикенд бягства от Сливен

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Бургас

Свързани маршрути

Други популярни маршрути