Намерете влак от Бургас до Стара Загора

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,82лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 49 мин.
Връзки на ден 48
Първо заминаване: 05:40
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 150km

Евтини билети за влак от Бургас до Стара Загора на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Стара Загора. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Бургас до Стара Загора, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Бургас до Стара Загора с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Бургас - Стара Загора.

Колко струват билетите за влак от Бургас до Стара Загора?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Бургас до Стара Загора за 4,45 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Стара Загора струват средно 5,80 лв..

,

Цена на билет Бургас - Стара Загора всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
15 лв.11 лв.15 лв.11 лв.15 лв.15 лв.15 лв.

Влакове от Бургас до Стара Загора


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Бургас и Стара Загора?

Влаковете до Стара Загора заминават от Бургас от БУРГАС и пристигат на СТАРА ЗАГОРА.

Колко връзки дневно има до Стара Загора от Бургас с влак?

14 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Стара Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 5 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Бургас до Стара Загора и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Стара Загора тръгва в 07:11, последният е насрочен за 22:11. Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 40 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Стара Загора за 2 hours and 1 minute.