Влак Бургас - Стара Загора цени от 10,04 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Бургас до Стара Загора с влак

Пътуването от Бургас до Стара Загора от влак е 150,15 km и отнема 3 ч 10 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 05:30 ч. и последното на 22:05 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Стара Загора от влак само за 10,04 лв. или за 12,43 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,04 лв..

Най-ниската цена10,04 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 10 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена10,04 лв.
Най-висока цена12,43 лв.
Първо заминаване05:30 ч.
Последно заминаване22:05 ч.
Разстояние150,15 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Бургас до Стара Загора

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуване от Бургас до Стара Загора с Virail

Планирате да пътувате от Бургас до Стара Загора? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Бургас до Стара Загора?

Средно билетът за влак от Бургас до Стара Загора ще ви струва 10,70 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 10,04 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Бургас до Стара Загора. Средно обаче ще платите около 10,70 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко дълго е пътуването от Бургас до Стара Загора с влак?

Разстоянието между Бургас и Стара Загора е приблизително 150,15 km. Като цяло ще ви отнеме около 3 ч 10 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Бургас и Стара Загора с влак обикновено отнема 3 ч 10 мин, за да се измине разстояние от 150,15 km. Най-краткото пътуване от Бургас до Стара Загора ще ви отнеме 2 ч 9 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Стара Загора е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време са първото и последното заминаване от Бургас до Стара Загора?

Първият заминаващ за деня от Бургас до Стара Загора тръгва в 05:30 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 22:05 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Бургас и Стара Загора. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до Стара Загора, който обикновено тръгва в 05:30 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 22:05 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Бургас до Стара Загора с влак?

Можете да тръгнете от Бургас на спирки като Burgas,Burgas Central West,Burgas South. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Стара Загора на следните спирки: Stara Zagora AG. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Бургас и Стара Загора. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Бургас до Стара Загора?

Маршрутът от Бургас до Стара Загора се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Бургас са средно 8 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Бургас до Стара Загора, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 6 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Бургас до Стара Загора

Евтини билети за влак от Бургас до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Бургас до Стара Загора

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 7,57 лв. до 10,90 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 31% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Стара Загора

Най-евтините билети за влак Бургас - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 3,93 лв., ако имате късмет, или средно за 8,32 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,11 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с влак

Когато пътувате до Стара Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Стара Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Стара Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
10.51kg
Автобус
11.26kg
Полет
30.03kg
Кола
24.02kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Стара Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Стара Загора са 10.51kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Стара Загора? Като вземете влака между Бургас и Стара Загора, ще спестите 19.52kg CO2 емисии спрямо полет, 0.75kg спрямо автобус и 13.51kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Стара Загора?
Билет влак от Бургас до Стара Загора е 10,70 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,04 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Стара Загора е 10,04 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Стара Загора от влак?
Бургас до Стара Загора е 150,15 km.
Колко време трае влак между Бургас и Стара Загора?
Бургас до Стара Загора е средно 3 ч 10 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 9 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Стара Загора?
Бургас до Стара Загора има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Стара Загора?
Най-ранният влак от Бургас до Стара Загора тръгва на 05:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Стара Загора?
Последният влак от Бургас до Стара Загора тръгва на 22:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,04 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Бургас до Стара Загора?
Има средно 2 от Бургас до Стара Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Стара Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Стара Загора е 2 ч 9 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Стара Загора?
Да, има директен влак между Бургас и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Стара Загора от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Стара Загора създава 10.51kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути