Влак Бургас - Велико Търново цени от 6,50 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Бургас до Велико Търново с влак

Пътуването от Бургас до Велико Търново от влак е 163,28 km и отнема 6 ч 11 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 08:20 ч. и последното на 18:30 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Велико Търново от влак само за 6,50 лв. или за 20,16 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,50 лв..

Най-ниската цена6,50 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 11 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена6,50 лв.
Най-висока цена20,16 лв.
Първо заминаване08:20 ч.
Последно заминаване18:30 ч.
Разстояние163,28 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеВелико Търново
ПревозвачиBDZ

Пътуване от Бургас до Велико Търново с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Бургас до Велико Търново. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Бургас до Велико Търново?

Най-евтините билети за влак от Бургас до Велико Търново струват 6,50 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 8,22 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бургас до Велико Търново.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Бургас до Велико Търново. Средно обаче ще платите около 8,22 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема да се стигне от Бургас до Велико Търново с влак?

Пътуването между Бургас и Велико Търново с влак е приблизително 163,28 km. Ще ви отнеме около 6 ч 11 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Бургас до Велико Търново обхваща разстояние от 163,28 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 6 ч 11 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 4 ч 28 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Бургас до Велико Търново по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време на деня мога да пътувам от Бургас до Велико Търново?

Първият заминаващ за деня от Бургас до Велико Търново тръгва в 08:20 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 18:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Бургас и Велико Търново. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до Велико Търново, който обикновено тръгва в 08:20 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 18:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Бургас до Велико Търново?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Бургас и Велико Търново. Можете да започнете пътуването си в Бургас на спирки като Burgas,Burgas South,Burgas Central West. Те се свързват със спирки, включително Veliko Tarnovo Vasil Levski в Велико Търново. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Бургас до Велико Търново.

Колко пъти на ден има тръгващи от Бургас за Велико Търново?

Точният брой на пътуванията от Бургас до Велико Търново може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 9 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Бургас до Велико Търново. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Бургас до Велико Търново варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 9 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Бургас до Велико Търново
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Велико Търново.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Велико Търново, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Велико Търново.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Велико Търново

Най-евтините билети за влак Бургас - Велико Търново могат да бъдат намерени само за 6,34 лв., ако имате късмет, или средно за 8,23 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,90 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Велико Търново с влак

Когато пътувате до Велико Търново с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Велико Търново
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Велико Търново от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Велико Търново Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
11.43kg
Автобус
12.25kg
Полет
32.66kg
Кола
26.12kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Велико Търново с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Велико Търново са 11.43kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Велико Търново? Като вземете влака между Бургас и Велико Търново, ще спестите 21.23kg CO2 емисии спрямо полет, 0.82kg спрямо автобус и 14.69kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Велико Търново?
Билет влак от Бургас до Велико Търново е 8,22 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,50 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Велико Търново?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Велико Търново е 6,50 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Велико Търново от влак?
Бургас до Велико Търново е 163,28 km.
Колко време трае влак между Бургас и Велико Търново?
Бургас до Велико Търново е средно 6 ч 11 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 28 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Велико Търново?
Бургас до Велико Търново има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Велико Търново?
Най-ранният влак от Бургас до Велико Търново тръгва на 08:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Велико Търново?
Последният влак от Бургас до Велико Търново тръгва на 18:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Велико Търново?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,50 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Велико Търново от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Велико Търново е 4 ч 28 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Велико Търново?
Да, има директен влак между Бургас и Велико Търново.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Велико Търново от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Велико Търново създава 11.43kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Велико Търново

Свързани маршрути

Други популярни маршрути