Влак Бургас - Велико Търново цени от 6,50лв.

Започва от
6,50лв.
откривам

Бургас до Велико Търново с влак

Пътуването от Бургас до Велико Търново от влак е 163 km и отнема 4 ч. 28 мин.. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 09:20 и последното на 19:30. Възможно е да пътувате от Бургас до Велико Търново от влак само за 6,50лв. или за 20,16лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,50лв..

Най-добра цена 6,50лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 28 мин.
Връзка на ден 9
Най-ниската цена 6,50лв.
Най-висока цена 20,16лв.
Първо заминаване 09:20
Последно заминаване 19:30
Разстояние 163 km
Заминаване Бургас
Пристигане Велико Търново
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Бургас до Велико Търново

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  22°
  Sep 28
  Още
  22°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  22°
  Oct 01
  Още
  22°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  23°
  Oct 04
  Още
  24°
  Oct 05
  Още
  26°
  Oct 06
  Още
  23°
  Oct 07
  Още
  22°
  Oct 08
  Още
  22°
  Oct 09
  Още
  18°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Стигнете от Бургас до Велико Търново с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Бургас до Велико Търново? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Бургас до Велико Търново, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Бургас до Велико Търново
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Велико Търново.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Велико Търново, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Велико Търново.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Велико Търново

Най-евтините билети за влак Бургас - Велико Търново могат да бъдат намерени само за 6лв., ако имате късмет, или средно за 8лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 12лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Велико Търново с влак

Когато пътувате до Велико Търново с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Бургас до Велико Търново
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Велико Търново от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Бургас до Велико Търново Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.1kg
Автобус
13.9kg
Полет
557.2kg
Кола
53.7kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Велико Търново с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Велико Търново са 2.1kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Велико Търново? Като вземете влака между Бургас и Велико Търново, ще спестите 555.1kg CO2 емисии спрямо полет, 11.8kg спрямо автобус и 51.6kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Велико Търново?
Билет влак от Бургас до Велико Търново е 8,22лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,50лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Велико Търново?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Велико Търново е 6,50лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Велико Търново от влак?
Бургас до Велико Търново е 163 km.
Колко време трае влак между Бургас и Велико Търново?
Бургас до Велико Търново е средно 6 ч. 11 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч. 28 мин..
Какви компании работят от Бургас до Велико Търново?
Бургас до Велико Търново се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Велико Търново?
Бургас до Велико Търново има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Велико Търново?
Най-ранният влак от Бургас до Велико Търново тръгва на 09:20. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Велико Търново?
Последният влак от Бургас до Велико Търново тръгва на 19:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Велико Търново?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,50лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Велико Търново?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Велико Търново. Можете да преминете от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА and БУРГАС и можете да стигнете до ВЕЛИКО ТЪРНОВО.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Велико Търново от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Велико Търново е 4 ч. 28 мин..
Има ли директен влак от Бургас към Велико Търново?
Да, има директен влак между Бургас и Велико Търново.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Велико Търново от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Велико Търново създава 2.1kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Бургас

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Велико Търново

Свързани маршрути

Други популярни маршрути