Намерете влак от Бургас до Велико Търново

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велико Търново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,25лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 5 мин.
Връзки на ден 16
Първо заминаване: 05:40
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 163km

Сравнете най-добрите цени за влак от Бургас до Велико Търново

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Бургас до Велико Търново: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Бургас и Велико Търново.

Колко струват билетите за влак от Бургас до Велико Търново?

Билетите за влак от Бургас до Велико Търново струват средно 14,60 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,40 лв..

Цена на билет Бургас - Велико Търново всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
17,95 лв.18,02 лв.18,01 лв.18,02 лв. Още 1 801 лв. Още

Влакове от Бургас до Велико Търново


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между Бургас и Велико Търново е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Велико Търново и къде ще пристигнете?

Влаковете до Велико Търново могат да заминат от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС и да пристигнат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Велико Търново от Бургас с влак?

Ако трябва да пътувате до Велико Търново от Бургас, моля имайте предвид, че има 9 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 9 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Велико Търново с влак?

Необходими са средно 7 hours and 5 minutes да стигнете до Велико Търново с влак, но ще ви отнеме 5 hours and 7 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:11, докато последният тръгва от Бургас в 22:11.