Намерете влак от Хасково до Велико Търново

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велико Търново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,75лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 30 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 08:53
Последно отпътуване: 19:14
Разстояние 128km

С virail са най-евтините билети за влак от Хасково до Велико Търново

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Хасково до Велико Търново с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Хасково - Велико Търново.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Велико Търново?

Средната цена на билети за влак от Хасково до Велико Търново е 10,93 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Хасково до Велико Търново могат да бъдат около 7,75 лв..

Влакове от Хасково до Велико Търново


За къси разстояния като тези между Хасково и Велико Търново, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Хасково до Велико Търново?

Можете да хванете влака до Велико Търново на ХАСКОВО, който пристига на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Пътуване с влак до Велико Търново от Хасково: колко връзки дневно има?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Хасково до Велико Търново с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Велико Търново с влак?

Необходими са средно 13 hours and 48 minutes да стигнете до Велико Търново с влак, но ще ви отнеме 12 hours and 47 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 08:06, докато последният тръгва от Хасково в 19:06.