Намерете влак от Варна до Велико Търново

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велико Търново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 48 мин.
Връзки на ден 22
Първо заминаване: 04:25
Последно отпътуване: 20:22
Разстояние 186km

Сравнете най-добрите цени за влак от Варна до Велико Търново

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Варна до Велико Търново. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Варна до Велико Търново с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Варна до Велико Търново, предлагани от Bdz.

Колко струват билетите за влак от Варна до Велико Търново?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Варна до Велико Търново от 6,00 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 11,80 лв..

Цена на билет Варна - Велико Търново всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
Още Още 19 лв.21 лв.19 лв.19 лв. Още

Влакове от Варна до Велико Търново


За къси разстояния като тези между Варна и Велико Търново, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Варна - Велико Търново?

Влаковете до Велико Търново заминават от Варна от ВАРНА - СП. or ВАРНА и пристигат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Велико Търново от Варна с влак?

Ако трябва да пътувате до Велико Търново от Варна, моля имайте предвид, че има 11 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 11 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Велико Търново с влак?

Необходими са средно 7 hours and 23 minutes да стигнете до Велико Търново с влак, но ще ви отнеме 4 hours and 38 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:11, докато последният тръгва от Варна в 20:11.