Намерете влак от Варна до Велико Търново

Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Пътуването ви от Варна до Велико Търново с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Варна до Велико Търново. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Варна да се Велико Търново с влак

разстояние 186 km
Заминаване Варна
Пристигане Велико Търново
Превозвачи Bdz

Цена на билет Варна - Велико Търново всеки ден

 
Днес
20,96 лв.
Утре
20,98 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
21,06 лв.
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
21,02 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Варна - Велико Търново

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Варна до Велико Търново с влак?

При разстояние от 187 km между Варна и Велико Търново, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

Кога тръгват заминаващите от Варна до Велико Търново?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Варна до Велико Търново, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Варна до Велико Търново?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Варна и Велико Търново. Можете да започнете пътуването си в Варна на спирки като ВАРНА - СП.. Те се свързват със спирки, включително ВЕЛИКО ТЪРНОВО в Велико Търново. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Варна до Велико Търново.

Колко пъти на ден има пътувания от Варна до Велико Търново?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване