Намерете влак от Ямбол до Бургас

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Бургас

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,01лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 38 мин.
Връзки на ден 55
Първо заминаване: 04:22
Последно отпътуване: 18:51
Разстояние 79km

С virail са най-евтините билети за влак от Ямбол до Бургас

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Ямбол до Бургас с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Ямбол и Бургас.

Каква е цената на билетите за влак от Ямбол до Бургас?

Билетите за влак от Ямбол до Бургас струват средно 8,93 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 2,85 лв..

Влакове от Ямбол до Бургас


За къси разстояния като тези между Ямбол и Бургас, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Ямбол - Бургас?

Можете да хванете влака до Бургас на ЯМБОЛ, който пристига на БУРГАС.

Колко връзки дневно има до Бургас от Ямбол с влак?

Ако трябва да пътувате до Бургас от Ямбол, моля имайте предвид, че има 11 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 6 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Ямбол до Бургас и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Бургас за 1 hour and 10 minutes, но средно отнема 1 hour and 31 minutes. Първият влак, водещ до Бургас е в 04:11, докато последният тръгва от Ямбол в 18:11.