Намерете влак от Ямбол до Бургас

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,90 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 38 мин.
връзки на ден 12
Първо заминаване 07:18
Последно отпътуване 21:47
разстояние 79 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Ямбол до Бургас

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Ямбол до Бургас. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Ямбол до Бургас?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Ямбол до Бургас за 2,90 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Бургас струват средно 3,24 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Ямбол до Бургас?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Ямбол - Бургас.

Цена на билет - всеки ден

9,80 лв. 9,80 лв. 9,80 лв. 9,80 лв. Още Още 9,80 лв.

Влакове от Ямбол до Бургас

Кога заминават влаковете до Бургас и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Бургас тръгва в 07:18, последният е насрочен за 21:47. Средната продължителност на пътуването е 1 ч. 38 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до Бургас за 1 ч. 7 мин..

На кои станции можете да хванете влака до Бургас и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Бургас на ЯМБОЛ, който пристига на БУРГАС and БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.

Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Пътуване с влак до Бургас от Ямбол: колко връзки дневно има?

Ако желаете да отидете в Бургас от Ямбол с влак, 12 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 7 маршрута са преки линии, докато 5 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

12 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Ямбол до Бургас с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.