Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете влак от Ямбол до Бургас

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Бургас

откривам

Стигнете от Ямбол до Бургас с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Ямбол до Бургас? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Ямбол да се Бургас с влак

разстояние 79 km
Заминаване Ямбол
Пристигане Бургас
Превозвачи Bdz

Цена на билет Ямбол - Бургас всеки ден

 
Днес
9,80 лв.
Утре
9,80 лв.
След 2 дни
9,80 лв.
След 3 дни
12,13 лв.
След 4 дни
12,11 лв.
След 5 дни
13,65 лв.
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Ямбол - Бургас

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

13,65 лв.

Дата
петък 1 юли 2022
Union Ivkoni-logo
Yambol Bus Station - Burgas Avtobus
07:00 - 09:40
Union Ivkoni
2 ч. 40 мин.
CO2: 2.79kg
Най-

Колко време ще отнеме, за да отида от Ямбол до Бургас с влак?

Разстоянието между Ямбол и Бургас е приблизително 80 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Ямбол до Бургас?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Ямбол до Бургас, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Ямбол до Бургас с влак?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Ямбол и Бургас. Можете да започнете пътуването си в Ямбол на спирки като ЯМБОЛ. Те се свързват със спирки, включително БУРГАС and БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА в Бургас. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Ямбол до Бургас.

Колко пътувания от Ямбол до Бургас има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Ямбол до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване