Намерете влак от Сливен до Велико Търново

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велико Търново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,21лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 24 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 05:05
Последно отпътуване: 18:20
Разстояние 72km

Евтини билети за влак от Сливен до Велико Търново на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Сливен до Велико Търново?

За да стигнете до Велико Търново с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Сливен до Велико Търново?

Билетите за влак от Сливен до Велико Търново струват средно 11,45 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 4,10 лв..

Влакове от Сливен до Велико Търново


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Сливен и Велико Търново?

Влаковете до Велико Търново ще заминат от СЛИВЕН и ще пристигнат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Велико Търново от Сливен с влак?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Велико Търново с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Велико Търново и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Велико Търново за 3 hours and 30 minutes, но средно отнема 4 hours and 3 minutes. Първият влак, водещ до Велико Търново е в 05:11, докато последният тръгва от Сливен в 18:11.