Влак Сливен - Велико Търново цени от 4,15 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
4,15 лв.

Сливен до Велико Търново с влак

Пътуването от Сливен до Велико Търново от влак е 72,1 km и отнема 3 ч 24 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 09:04 ч. и последното на 21:18 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Велико Търново от влак само за 4,15 лв. или за 4,79 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,15 лв..

Най-ниската цена4,15 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 24 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена4,15 лв.
Най-висока цена4,79 лв.
Първо заминаване09:04 ч.
Последно заминаване21:18 ч.
Разстояние72,1 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеВелико Търново
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Сливен до Велико Търново с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Сливен до Велико Търново? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Сливен до Велико Търново?

Цените на билетите за влак от Сливен до Велико Търново варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Сливен до Велико Търново ще струват 4,15 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 4,60 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Сливен до Велико Търново. Средно обаче ще платите около 4,60 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще отнеме, за да отида от Сливен до Велико Търново с влак?

Пътуването от Сливен до Велико Търново с влак обикновено отнема 3 ч 24 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 72,1 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 3 ч 24 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Сливен и Велико Търново продължава около 72,1 km и обикновено отнема приблизително 3 ч 24 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч 4 мин. Ако се опитвате да стигнете от Сливен до Велико Търново възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

В колко часа са заминаващите от Сливен до Велико Търново?

Първото пътуване за деня тръгва от Сливен в 09:04 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 21:18 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Сливен и Велико Търново. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първият отпътуващ през нощта от Сливен до Велико Търново тръгва в 09:04 ч., докато последният отпътува в 21:18 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Сливен и Велико Търново. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Сливен до Велико Търново?

В Сливен спирките за заминаване включват Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Когато пристигнете в Велико Търново, може да успеете да слезете на спирки като Veliko Tarnovo Vasil Levski. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Сливен за Велико Търново?

Средно има 4 заминаващи ежедневно от Сливен до Велико Търново. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Сливен, които пътуват директно до Велико Търново. Има 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Сливен до Велико Търново
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Велико Търново.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Велико Търново, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Велико Търново.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Велико Търново

Най-евтините билети за влак Сливен - Велико Търново могат да бъдат намерени само за 4,09 лв., ако имате късмет, или средно за 5,08 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 7,55 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Велико Търново с влак

Когато пътувате до Велико Търново с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Велико Търново
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Велико Търново от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Велико Търново Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
5.05kg
Автобус
5.41kg
Полет
14.42kg
Кола
11.54kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Велико Търново с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Велико Търново са 5.05kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Велико Търново? Като вземете влака между Сливен и Велико Търново, ще спестите 9.37kg CO2 емисии спрямо полет, 0.36kg спрямо автобус и 6.49kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Велико Търново?
Билет влак от Сливен до Велико Търново е 4,60 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,15 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Велико Търново?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Велико Търново е 4,15 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Велико Търново от влак?
Сливен до Велико Търново е 72,1 km.
Колко време трае влак между Сливен и Велико Търново?
Сливен до Велико Търново е средно 3 ч 24 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 4 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Велико Търново?
Сливен до Велико Търново има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Велико Търново?
Най-ранният влак от Сливен до Велико Търново тръгва на 09:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Велико Търново?
Последният влак от Сливен до Велико Търново тръгва на 21:18 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Велико Търново?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,15 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Велико Търново от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Велико Търново е 3 ч 4 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Велико Търново?
Да, има директен влак между Сливен и Велико Търново.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Велико Търново от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Велико Търново създава 5.05kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Велико Търново

Свързани маршрути

Други популярни маршрути