Влак Сливен - Велико Търново цени от 4,15лв.

Започва от
4,15лв.
откривам

Сливен до Велико Търново с влак

Пътуването от Сливен до Велико Търново от влак е 72 km и отнема 3 ч. 4 мин.. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 10:04 и последното на 22:18. Възможно е да пътувате от Сливен до Велико Търново от влак само за 4,15лв. или за 4,79лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,15лв..

Най-добра цена 4,15лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 4 мин.
Връзка на ден 4
Най-ниската цена 4,15лв.
Най-висока цена 4,79лв.
Първо заминаване 10:04
Последно заминаване 22:18
Разстояние 72 km
Заминаване Сливен
Пристигане Велико Търново
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Сливен до Велико Търново

  Sep 26
  Още
  20°
  Sep 27
  Още
  20°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  22°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  24°
  Oct 03
  Още
  19°
  Oct 04
  Още
  21°
  Oct 05
  Още
  21°
  Oct 06
  Още
  22°
  Oct 07
  Още
  23°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  25°
  Oct 10
  Още
  26°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Пътуване от Сливен до Велико Търново с Virail

Планирате да пътувате от Сливен до Велико Търново? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Сливен до Велико Търново
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Велико Търново.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Велико Търново, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Велико Търново.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Велико Търново

Най-евтините билети за влак Сливен - Велико Търново могат да бъдат намерени само за 4лв., ако имате късмет, или средно за 5лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 8лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Велико Търново с влак

Когато пътувате до Велико Търново с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Сливен до Велико Търново
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Велико Търново от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Сливен до Велико Търново Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.2kg
Автобус
7.7kg
Полет
306.0kg
Кола
29.5kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Велико Търново с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Велико Търново са 1.2kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Велико Търново? Като вземете влака между Сливен и Велико Търново, ще спестите 304.8kg CO2 емисии спрямо полет, 6.5kg спрямо автобус и 28.4kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Велико Търново?
Билет влак от Сливен до Велико Търново е 4,60лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,15лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Велико Търново?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Велико Търново е 4,15лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Велико Търново от влак?
Сливен до Велико Търново е 72 km.
Колко време трае влак между Сливен и Велико Търново?
Сливен до Велико Търново е средно 3 ч. 24 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч. 4 мин..
Какви компании работят от Сливен до Велико Търново?
Сливен до Велико Търново се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Велико Търново?
Сливен до Велико Търново има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Велико Търново?
Най-ранният влак от Сливен до Велико Търново тръгва на 10:04. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Велико Търново?
Последният влак от Сливен до Велико Търново тръгва на 22:18. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Велико Търново?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,15лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Сливен до Велико Търново?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Сливен, за да отидете до Велико Търново. Можете да преминете от СЛИВЕН и можете да стигнете до ВЕЛИКО ТЪРНОВО.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Велико Търново от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Велико Търново е 3 ч. 4 мин..
Има ли директен влак от Сливен към Велико Търново?
Да, има директен влак между Сливен и Велико Търново.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Велико Търново от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Велико Търново създава 1.2kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Сливен

Уикенд бягства от Сливен

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Велико Търново

Свързани маршрути

Други популярни маршрути