Намерете влак от Казанлък до Велико Търново

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велико Търново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,36лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 44 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 07:20
Последно отпътуване: 19:01
Разстояние 55km

Най-добрите оферти за вашия влак от Казанлък до Велико Търново на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Казанлък до Велико Търново. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Казанлък до Велико Търново: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Казанлък до Велико Търново, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Казанлък до Велико Търново?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Казанлък до Велико Търново също само за 3,05 лв., докато средната цена е 5,08 лв..

Влакове от Казанлък до Велико Търново


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Велико Търново?

Можете да хванете влака до Велико Търново на КАЗАНЛЪК, който пристига на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Велико Търново от Казанлък с влак?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Казанлък до Велико Търново с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Велико Търново с влак?

Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 46 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Велико Търново за 2 hours and 31 minutes. Първият влак тръгва от Казанлък в 07:06, докато последният тръгва в 19:06.