Автобус Велико Търново - София цени от 11,74 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 23,25 лв.
утре 23,48 лв.
2 дни 23,01 лв.
3 дни 24,66 лв.

Велико Търново до София с автобус

Пътуването от Велико Търново до София от автобус е 192,77 km и отнема 3 ч 20 мин. Има 35 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 23:30 ч.. Възможно е да пътувате от Велико Търново до София от автобус само за 11,74 лв. или за 98,33 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,74 лв..

Най-ниската цена11,74 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 20 мин
Връзка на ден35
Най-ниската цена11,74 лв.
Най-висока цена98,33 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване23:30 ч.
Разстояние192,77 km
ЗаминаванеВелико Търново
ПристиганеСофия
ПревозвачиGlobal Biomet, TraventuriaОще

Автобус Билети от Велико Търново до София

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Стигнете от Велико Търново до София с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Велико Търново до София. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Велико Търново до София?

Най-евтините автобусни билети от Велико Търново до София струват 11,74 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 28,35 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Велико Търново до София.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Велико Търново до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 28,35 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Велико Търново до София.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Велико Търново до София с автобус?

Пътуването между Велико Търново и София с автобус е приблизително 192,77 km. Ще ви отнеме около 3 ч 20 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Велико Търново и София продължава около 192,77 km и обикновено отнема приблизително 3 ч 20 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 2 ч 55 мин. Ако се опитвате да стигнете от Велико Търново до София възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Велико Търново до София с автобус?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Велико Търново и София. Можете да започнете пътуването си в Велико Търново на спирки като Veliko Tarnovo Vasil Levski. Те се свързват със спирки, включително Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station в София. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Велико Търново до София.

Колко пътувания от Велико Търново до София има всеки ден?

Средно има 35 заминаващи ежедневно от Велико Търново до София. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 35 заминаващи от Велико Търново, които пътуват директно до София. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Велико Търново до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Велико Търново до София

Евтини билети за автобус от Велико Търново до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Велико Търново до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Велико Търново до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Велико Търново до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Велико Търново до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 11,60 лв. до 24,99 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 54% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Велико Търново до София

Най-евтините автобусни билети Велико Търново - София могат да бъдат намерени само за 17,32 лв., ако имате късмет, или средно за 20,66 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22,09 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Biomet е автобусна компания, която предоставя транспортни услуги до различни дестинации в Съединените щати. Компанията разполага с парк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобни седалки, климатик и други удобства, за да осигурят комфортно пътуване на пътниците. Biomet предлага както редовни, така и чартърни услуги, обслужващи нуждите на индивиди, групи и организации. Маршрутите на компанията обхващат големи градове, включително Ню Йорк, Бостън, Вашингтон и Чикаго, наред с други. Biomet се ангажира да предоставя безопасни, надеждни и достъпни транспортни услуги на своите клиенти и разполага с екип от опитни шофьори и персонал, за да осигури гладко и приятно пътуване.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Global Biomet, Traventuria and Biomet от Велико Търново до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Велико Търново до София от bus.
съоръжения Global Biomet Traventuria Biomet Union Ivkoni Grup Plus Group Plus
wifi WiFi check check check check check check
power_sockets Електрически контакти check cross check check check check
air_con Климатик check check check check check check
luggage Багаж cross cross cross check check check

Велико Търново до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
13.49kg
Автобус
14.46kg
Полет
38.55kg
Кола
30.84kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Велико Търново до София?
Билет автобус от Велико Търново до София е 28,35 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,74 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Велико Търново до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Велико Търново до София е 11,74 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Велико Търново и София от автобус?
Велико Търново до София е 192,77 km.
Колко време трае автобус между Велико Търново и София?
Велико Търново до София е средно 3 ч 20 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 55 мин.
Какви компании работят от Велико Търново до София?
Велико Търново до София се покрива от оператор(и) 5. Можете да намерите на Virail Global Biomet, Traventuria, Biomet, Union Ivkoni, Grup Plus and Group Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Велико Търново до София?
Велико Търново до София има средно 35 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Велико Търново до София?
Най-ранният автобус от Велико Търново до София тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Велико Търново до София?
Последният автобус от Велико Търново до София тръгва на 23:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Велико Търново до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 11,74 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Велико Търново до София?
Има средно 35 от Велико Търново до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Велико Търново до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Велико Търново и София е 2 ч 55 мин.
Има ли директен автобус от Велико Търново към София?
Да, има директен автобус между Велико Търново и София.
Какви са емисиите на CO2 за Велико Търново до София от автобус?
Пътуването на автобус от Велико Търново до София създава 14.46kg CO2 емисии.

Отидете локално от Велико Търново

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Велико Търново

Международни маршрути от Велико Търново и близките райони

Други дестинации от Велико Търново

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути