Автобус Велико Търново - София цени от 21,97лв.

Започва от
21,97лв.
откривам

Велико Търново до София с автобус

Пътуването от Велико Търново до София от автобус е 192,5 km и отнема 2 ч. 55 мин.. Има 29 връзки на ден, с първото заминаване на 02:00 и последното на 00:30. Възможно е да пътувате от Велико Търново до София от автобус само за 21,97лв. или за 26,40лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 21,97лв..

Най-добра цена 21,97лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 55 мин.
Връзка на ден 29
Най-ниската цена 21,97лв.
Най-висока цена 26,40лв.
Първо заминаване 02:00
Последно заминаване 00:30
Разстояние 192,5 km
Заминаване Велико Търново
Пристигане София
Превозвачи Group Plus, Union Ivkoni,

Автобус Билети от Велико Търново до София

  Sep 26
  22,03лв.
  20°
  Sep 27
  22,03лв.
  21°
  Sep 28
  22,01лв.
  21°
  Sep 29
  22,01лв.
  23°
  Sep 30
  22,03лв.
  23°
  Oct 01
  21,97лв.
  24°
  Oct 02
  21,97лв.
  24°
  Oct 03
  21,97лв.
  20°
  Oct 04
  21,97лв.
  22°
  Oct 05
  24,40лв.
  22°
  Oct 06
  22,03лв.
  23°
  Oct 07
  22,03лв.
  25°
  Oct 08
  22,03лв.
  27°
  Oct 09
  22,03лв.
  26°
  Oct 10
  25,67лв.
  27°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Велико Търново до София

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Велико Търново до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Велико Търново до София с автобус?

Когато пътувате от Велико Търново до София, можете да очаквате да платите средно около 24,23лв.. Може да успеете да намерите цени до 21,60лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Велико Търново до София

 
Sep 26
вторник
20°
22,03лв.
Sep 27
сряда
21°
22,03лв.
Sep 28
четвъртък
21°
22,01лв.
Sep 29
петък
23°
22,01лв.
Sep 30
събота
23°
22,03лв.
Oct 01
неделя
24°
21,97лв.
Oct 02
понеделник
24°
21,97лв.
Евтини билети за от Велико Търново до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Велико Търново до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Велико Търново до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Велико Търново до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Велико Търново до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 22лв. до 22лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 2% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Велико Търново до София

Най-евтините автобусни билети Велико Търново - София могат да бъдат намерени само за 17лв., ако имате късмет, или средно за 21лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Biomet е автобусна компания, която предоставя транспортни услуги до различни дестинации в Съединените щати. Компанията разполага с парк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобни седалки, климатик и други удобства, за да осигурят комфортно пътуване на пътниците. Biomet предлага както редовни, така и чартърни услуги, обслужващи нуждите на индивиди, групи и организации. Маршрутите на компанията обхващат големи градове, включително Ню Йорк, Бостън, Вашингтон и Чикаго, наред с други. Biomet се ангажира да предоставя безопасни, надеждни и достъпни транспортни услуги на своите клиенти и разполага с екип от опитни шофьори и персонал, за да осигури гладко и приятно пътуване.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Услуги на борда Group Plus, Union Ivkoni и Global Biomet от Велико Търново до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Велико Търново до София от автобус.
съоръжения Group Plus Union Ivkoni Global Biomet Biomet Grup Plus
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

Велико Търново до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.1kg
Автобус
7.5kg
Полет
299.6kg
Кола
28.9kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Велико Търново до София?
Билет автобус от Велико Търново до София е 24,28лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 21,97лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Велико Търново до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Велико Търново до София е 21,97лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Велико Търново и София от автобус?
Велико Търново до София е 192,5 km.
Колко време трае автобус между Велико Търново и София?
Велико Търново до София е средно 3 ч. 19 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч. 55 мин..
Какви компании работят от Велико Търново до София?
Велико Търново до София се покрива от оператор(и) 5. Можете да намерите на Virail Group Plus, Union Ivkoni, Global Biomet, Biomet, Grup Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Велико Търново до София?
Велико Търново до София има средно 29 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Велико Търново до София?
Най-ранният автобус от Велико Търново до София тръгва на 02:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Велико Търново до София?
Последният автобус от Велико Търново до София тръгва на 00:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Велико Търново до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 21,97лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Велико Търново до София?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Велико Търново, за да отидете до София. Можете да преминете от Veliko-tyrnovo Bus Station South, Hristo Botev Street 74 and Veliko Tarnovo и можете да стигнете до Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika, Sofia Avtobusna Spirka, Sofia Central Bus Station and Sofia Letishte.
Колко директни връзки преминават от Велико Търново до София?
Има средно 29 от Велико Търново до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Велико Търново до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Велико Търново и София е 2 ч. 55 мин..
Има ли директен автобус от Велико Търново към София?
Да, има директен автобус между Велико Търново и София.
Какви са емисиите на CO2 за Велико Търново до София от автобус?
Пътуването на автобус от Велико Търново до София създава 7.5kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Велико Търново

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Велико Търново

Международни маршрути от Велико Търново и близките райони

Други дестинации от Велико Търново

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути