Намерете влак от Пазарджик до Велико Търново

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 56 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 01:02
Последно отпътуване: 20:22
Разстояние 144km

Сравнете най-добрите цени за влак от Пазарджик до Велико Търново

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Пазарджик до Велико Търново с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Пазарджик и Велико Търново.

Каква е цената на билетите за влак от Пазарджик до Велико Търново?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Пазарджик до Велико Търново от 6,00 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 23,40 лв..

Влакове от Пазарджик до Велико Търново


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Тъй като пътуването между Пазарджик и Велико Търново е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Пазарджик до Велико Търново?

Влаковете до Велико Търново могат да заминат от ПАЗАРДЖИК и да пристигнат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Велико Търново от Пазарджик с влак?

Ако трябва да пътувате до Велико Търново от Пазарджик, моля имайте предвид, че има 9 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 9 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Пазарджик до Велико Търново и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Велико Търново тръгва в 01:12, докато последният в 20:12. Пътуването продължава средно 7 hours and 46 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Велико Търново за 6 hours and 54 minutes.