Влак Пазарджик - Велико Търново цени от 6,11 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Пазарджик до Велико Търново с влак

Пътуването от Пазарджик до Велико Търново от влак е 144,5 km и отнема 8 ч 6 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 03:07 ч. и последното на 22:22 ч.. Възможно е да пътувате от Пазарджик до Велико Търново от влак само за 6,11 лв. или за 11,60 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,11 лв..

Най-ниската цена6,11 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 6 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена6,11 лв.
Най-висока цена11,60 лв.
Първо заминаване03:07 ч.
Последно заминаване22:22 ч.
Разстояние144,5 km
ЗаминаванеПазарджик
ПристиганеВелико Търново
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Пазарджик до Велико Търново с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пазарджик до Велико Търново? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Пазарджик до Велико Търново?

Когато пътувате от Пазарджик до Велико Търново, можете да очаквате да платите средно около 9,14 лв.. Може да успеете да намерите цени до 6,11 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пазарджик до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Пазарджик до Велико Търново ще ви струва 9,14 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Пазарджик до Велико Търново с влак?

Средното време за пътуване е 8 ч 6 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 144,5 km от Пазарджик до Велико Търново. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пазарджик до Велико Търново да отнеме повече от 8 ч 6 мин. Разстоянието между Пазарджик и Велико Търново е около 144,5 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 8 ч 6 мин. Обаче най-бързите маршрути между Пазарджик и Велико Търново продължават 6 ч 31 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пазарджик до Велико Търново?

В Пазарджик спирките за заминаване включват Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara),Pazardzhik Coach Station. Когато пристигнете в Велико Търново, може да успеете да слезете на спирки като Veliko Tarnovo Vasil Levski. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Пазарджик до Велико Търново има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Пазарджик до Велико Търново може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 9 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пазарджик до Велико Търново. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пазарджик до Велико Търново варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 9 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пазарджик до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Пазарджик до Велико Търново
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Велико Търново.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пазарджик до Велико Търново, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пазарджик до Велико Търново.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пазарджик до Велико Търново

Най-евтините билети за влак Пазарджик - Велико Търново могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Велико Търново с влак

Когато пътувате до Велико Търново с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пазарджик до Велико Търново
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пазарджик до Велико Търново от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пазарджик до Велико Търново Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
10.12kg
Автобус
10.84kg
Полет
28.9kg
Кола
23.12kg
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Велико Търново с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пазарджик и Велико Търново са 10.12kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пазарджик и Велико Търново? Като вземете влака между Пазарджик и Велико Търново, ще спестите 18.78kg CO2 емисии спрямо полет, 0.72kg спрямо автобус и 13kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пазарджик до Велико Търново?
Билет влак от Пазарджик до Велико Търново е 9,14 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,11 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до Велико Търново?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пазарджик до Велико Търново е 6,11 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пазарджик и Велико Търново от влак?
Пазарджик до Велико Търново е 144,5 km.
Колко време трае влак между Пазарджик и Велико Търново?
Пазарджик до Велико Търново е средно 8 ч 6 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 31 мин.
Колко влак на ден преминават от Пазарджик до Велико Търново?
Пазарджик до Велико Търново има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пазарджик до Велико Търново?
Най-ранният влак от Пазарджик до Велико Търново тръгва на 03:07 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пазарджик до Велико Търново?
Последният влак от Пазарджик до Велико Търново тръгва на 22:22 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пазарджик до Велико Търново?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,11 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пазарджик до Велико Търново от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пазарджик и Велико Търново е 6 ч 31 мин.
Има ли директен влак от Пазарджик към Велико Търново?
Да, има директен влак между Пазарджик и Велико Търново.
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Велико Търново от влак?
Пътуването на влак от Пазарджик до Велико Търново създава 10.12kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пазарджик

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пазарджик

Международни маршрути от Пазарджик и близките райони

Други дестинации от Пазарджик

Основни маршрути до Велико Търново

Свързани маршрути

Други популярни маршрути