Намерете влак от Габрово до Велико Търново

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велико Търново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,64лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 24 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 20:20
Разстояние 33km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Габрово до Велико Търново

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Габрово до Велико Търново?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Габрово и Велико Търново.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Велико Търново?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Габрово до Велико Търново от 1,50 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 1,76 лв..

Влакове от Габрово до Велико Търново


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Велико Търново?

Влаковете до Велико Търново заминават от Габрово от ГАБРОВО и пристигат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Габрово до Велико Търново?

Ако трябва да пътувате до Велико Търново от Габрово, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Велико Търново с влак?

Необходими са средно 1 hour and 27 minutes да стигнете до Велико Търново с влак, но ще ви отнеме 1 hour and 18 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:06, докато последният тръгва от Габрово в 20:06.