Влак Добрич - Велико Търново цени от 7,65 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Добрич до Велико Търново с влак

Пътуването от Добрич до Велико Търново от влак е 186,5 km и отнема 6 ч 36 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 08:15 ч. и последното на 23:30 ч.. Възможно е да пътувате от Добрич до Велико Търново от влак само за 7,65 лв. или за 9,90 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,65 лв..

Най-ниската цена7,65 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 36 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена7,65 лв.
Най-висока цена9,90 лв.
Първо заминаване08:15 ч.
Последно заминаване23:30 ч.
Разстояние186,5 km
ЗаминаванеДобрич
ПристиганеВелико Търново
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Dobrich до Veliko Tarnovo

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от Добрич до Велико Търново с Virail

Планирате да пътувате от Добрич до Велико Търново? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Добрич до Велико Търново с влак?

Цените на билетите за влак от Добрич до Велико Търново варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Добрич до Велико Търново ще струват 7,65 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 7,89 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Добрич до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Добрич до Велико Търново. Средно обаче ще платите около 7,89 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко дълго е пътуването от Добрич до Велико Търново с влак?

Разстоянието между Добрич и Велико Търново е приблизително 186,5 km. Като цяло ще ви отнеме около 6 ч 36 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Добрич и Велико Търново продължава около 186,5 km и обикновено отнема приблизително 6 ч 36 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 5 ч 14 мин. Ако се опитвате да стигнете от Добрич до Велико Търново възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време са първото и последното заминаване от Добрич до Велико Търново?

Първото пътуване за деня тръгва от Добрич в 08:15 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 23:30 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Добрич и Велико Търново. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първият отпътуващ през нощта от Добрич до Велико Търново тръгва в 08:15 ч., докато последният отпътува в 23:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Добрич и Велико Търново. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Добрич до Велико Търново?

Можете да тръгнете от Добрич на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Велико Търново на следните спирки: Veliko Tarnovo Vasil Levski. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Добрич и Велико Търново. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Добрич до Велико Търново се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Добрич до Велико Търново може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 5 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Добрич до Велико Търново. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Добрич до Велико Търново варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 5 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Добрич до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Dobrich до Veliko Tarnovo

Евтини билети за влак от Добрич до Велико Търново
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Добрич до Велико Търново.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Добрич до Велико Търново, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Добрич до Велико Търново.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Dobrich до Veliko Tarnovo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Добрич до Велико Търново

Най-евтините билети за влак Добрич - Велико Търново могат да бъдат намерени само за 7,28 лв., ако имате късмет, или средно за 9,79 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,83 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Велико Търново с влак

Когато пътувате до Велико Търново с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Добрич до Велико Търново
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Добрич до Велико Търново от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Добрич до Велико Търново Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
13.06kg
Автобус
13.99kg
Полет
37.3kg
Кола
29.84kg
Какви са емисиите на CO2 за Добрич до Велико Търново с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Добрич и Велико Търново са 13.06kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Добрич и Велико Търново? Като вземете влака между Добрич и Велико Търново, ще спестите 24.24kg CO2 емисии спрямо полет, 0.93kg спрямо автобус и 16.78kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Добрич до Велико Търново?
Билет влак от Добрич до Велико Търново е 7,89 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,65 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Добрич до Велико Търново?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Добрич до Велико Търново е 7,65 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Добрич и Велико Търново от влак?
Добрич до Велико Търново е 186,5 km.
Колко време трае влак между Добрич и Велико Търново?
Добрич до Велико Търново е средно 6 ч 36 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 14 мин.
Колко влак на ден преминават от Добрич до Велико Търново?
Добрич до Велико Търново има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Добрич до Велико Търново?
Най-ранният влак от Добрич до Велико Търново тръгва на 08:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Добрич до Велико Търново?
Последният влак от Добрич до Велико Търново тръгва на 23:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Добрич до Велико Търново?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 7,65 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Добрич до Велико Търново от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Добрич и Велико Търново е 5 ч 14 мин.
Има ли директен влак от Добрич към Велико Търново?
Да, има директен влак между Добрич и Велико Търново.
Какви са емисиите на CO2 за Добрич до Велико Търново от влак?
Пътуването на влак от Добрич до Велико Търново създава 13.06kg CO2 емисии.

Отидете локално от Добрич

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Добрич

Други дестинации от Добрич

Основни маршрути до Велико Търново

Свързани маршрути

Други популярни маршрути