Намерете влак от София до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 30 мин.
Връзки на ден 50
Първо заминаване: 07:00
Последно отпътуване: 22:46
Разстояние 199km

Евтини билети за влак от София до Горна Оряховица на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от София до Горна Оряховица с влак?

За да стигнете до Горна Оряховица с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Горна Оряховица?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Горна Оряховица също само за 6,40 лв., докато средната цена е 12,50 лв..

Влакове от София до Горна Оряховица


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Горна Оряховица и къде ще пристигнете?

Влаковете до Горна Оряховица ще заминат от СОФИЯ и ще пристигнат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Колко връзки дневно има до Горна Оряховица от София с влак?

16 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Горна Оряховица с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 16 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от София до Горна Оряховица

С най-бързите връзки ще бъдете в Горна Оряховица за 3 hours and 51 minutes, но средно отнема 4 hours and 47 minutes. Първият влак, водещ до Горна Оряховица е в 07:11, докато последният тръгва от София в 20:11.