Влак София - Горна Оряховица цени от 6,50 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

София до Горна Оряховица с влак

Пътуването от София до Горна Оряховица от влак е 199,66 km и отнема 4 ч 22 мин. Има 16 връзки на ден, с първото заминаване на 01:40 ч. и последното на 23:16 ч.. Възможно е да пътувате от София до Горна Оряховица от влак само за 6,50 лв. или за 9,41 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,50 лв..

Най-ниската цена6,50 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 22 мин
Връзка на ден16
Най-ниската цена6,50 лв.
Най-висока цена9,41 лв.
Първо заминаване01:40 ч.
Последно заминаване23:16 ч.
Разстояние199,66 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеГорна Оряховица
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Gorna Oryakhovitsa

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуване от София до Горна Оряховица с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Горна Оряховица. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от София до Горна Оряховица?

Когато пътувате от София до Горна Оряховица, можете да очаквате да платите средно около 7,53 лв.. Може да успеете да намерите цени до 6,50 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Горна Оряховица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от София до Горна Оряховица, можете да очаквате да платите средно около 7,53 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Горна Оряховица с влак?

При разстояние от 199,66 km между София и Горна Оряховица, обикновено отнема 4 ч 22 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 4 ч 22 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от София до Горна Оряховица обхваща разстояние от 199,66 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 4 ч 22 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч 44 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Горна Оряховица по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои са спирките по маршрута от София до Горна Оряховица?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Горна Оряховица на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Горна Оряховица. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от София до Горна Оряховица?

Ако искате да стигнете от София до Горна Оряховица, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 16 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 14 директни пътувания между София и Горна Оряховица. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 2 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Горна Оряховица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Gorna Oryakhovitsa

Евтини билети за влак от София до Горна Оряховица
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Горна Оряховица.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Горна Оряховица, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Горна Оряховица.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Gorna Oryakhovitsa

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Горна Оряховица

Най-евтините билети за влак София - Горна Оряховица могат да бъдат намерени само за 6,38 лв., ако имате късмет, или средно за 7,84 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 12,21 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Горна Оряховица с влак

Когато пътувате до Горна Оряховица с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Горна Оряховица
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Горна Оряховица от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Горна Оряховица Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
13.98kg
Автобус
14.97kg
Полет
39.93kg
Кола
31.95kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Горна Оряховица с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Горна Оряховица са 13.98kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Горна Оряховица? Като вземете влака между София и Горна Оряховица, ще спестите 25.95kg CO2 емисии спрямо полет, 0.99kg спрямо автобус и 17.97kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Горна Оряховица?
Билет влак от София до Горна Оряховица е 7,53 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,50 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Горна Оряховица?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Горна Оряховица е 6,50 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Горна Оряховица от влак?
София до Горна Оряховица е 199,66 km.
Колко време трае влак между София и Горна Оряховица?
София до Горна Оряховица е средно 4 ч 22 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 44 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Горна Оряховица?
София до Горна Оряховица има средно 16 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Горна Оряховица?
Най-ранният влак от София до Горна Оряховица тръгва на 01:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Горна Оряховица?
Последният влак от София до Горна Оряховица тръгва на 23:16 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Горна Оряховица?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,50 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Горна Оряховица?
Има средно 14 от София до Горна Оряховица.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Горна Оряховица от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Горна Оряховица е 3 ч 44 мин.
Има ли директен влак от София към Горна Оряховица?
Да, има директен влак между София и Горна Оряховица.
Какви са емисиите на CO2 за София до Горна Оряховица от влак?
Пътуването на влак от София до Горна Оряховица създава 13.98kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Горна Оряховица

Свързани маршрути

Други популярни маршрути