Намерете влак от София до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 17 мин.
връзки на ден 16
Първо заминаване 10:10
Последно отпътуване 01:46
разстояние 199 km

С virail са най-евтините билети за влак от София до Горна Оряховица

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Горна Оряховица?

Билетите за влак от София до Горна Оряховица струват средно 7,46 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,50 лв..

Кои фирми пътуват от София до Горна Оряховица с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между София и Горна Оряховица.

Влакове от София до Горна Оряховица

Кога заминават влаковете до Горна Оряховица и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Горна Оряховица тръгва в 10:10, последният е насрочен за 01:46. Средната продължителност на пътуването е 4 ч. 17 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до Горна Оряховица за 3 ч. 44 мин..

От кои станции пътуват влаковете до Горна Оряховица?

Можете да хванете влака до Горна Оряховица на СОФИЯ СЕВЕР and СОФИЯ, който пристига на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко влакови връзки има от София до Горна Оряховица всеки ден?

Ако желаете да отидете в Горна Оряховица от София с влак, 16 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 16 маршрута са преки линии, докато 0 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от София до Горна Оряховица с влак, има 16 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 16 маршрута, са директни линии. Няма връзка със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте влаковете.