Намерете влак от Горна Оряховица до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,40 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 53 мин.
връзки на ден 22
Първо заминаване 03:57
Последно отпътуване 20:15
разстояние 199 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Горна Оряховица до София

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Колко е най-евтиният билет за влак от Горна Оряховица до София?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Горна Оряховица до София също само за 6,40 лв., докато средната цена е 7,31 лв..

Кои фирми ви отвеждат от Горна Оряховица до София с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Горна Оряховица и София.

Влакове от Горна Оряховица до София

Кога заминават влаковете до София и колко време е пътуването?

Първият влак до София тръгва в 03:57, докато последният в 20:15. Пътуването продължава средно 4 ч. 53 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в София за 3 ч. 39 мин..

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Горна Оряховица до София?

Влаковете до София ще заминат от ГОРНА ОРЯХОВИЦА и ще пристигнат на СОФИЯ СЕВЕР and СОФИЯ.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко връзки дневно има за пътуване до София от Горна Оряховица с влак?

22 влакови връзки съществуват дневно до София от Горна Оряховица. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 16 директни линии, спрямо 6 маршрута, които имат поне една смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до София в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Горна Оряховица до София с влак, има 22 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 16 маршрута, са директни линии. Няма връзка със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте влаковете.