Намерете влак от Горна Оряховица до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в София

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,25лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 42 мин.
Връзки на ден 44
Първо заминаване: 01:57
Последно отпътуване: 18:30
Разстояние 199km

Най-добрите оферти за вашия влак от Горна Оряховица до София на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Горна Оряховица до София: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Горна Оряховица и София.

Каква е цената на билетите за влак от Горна Оряховица до София?

Средната цена на билети за влак от Горна Оряховица до София е 15,35 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Горна Оряховица до София могат да бъдат около 6,40 лв..

Влакове от Горна Оряховица до София


Тъй като пътуването между Горна Оряховица и София е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до София?

Можете да хванете влака до София на ГОРНА ОРЯХОВИЦА, който пристига на СОФИЯ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Горна Оряховица до София?

Ако трябва да пътувате до София от Горна Оряховица, моля имайте предвид, че има 21 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 15 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Горна Оряховица до София

С най-бързите връзки ще бъдете в София за 3 hours and 47 minutes, но средно отнема 4 hours and 42 minutes. Първият влак, водещ до София е в 01:11, докато последният тръгва от Горна Оряховица в 18:11.