Влак Варна - Горна Оряховица цени от 1,92 лв.

Започва от
1,92 лв.

Варна до Горна Оряховица с влак

Пътуването от Варна до Горна Оряховица от влак е 180,09 km и отнема 4 ч 47 мин. Има 16 връзки на ден, с първото заминаване на 00:25 ч. и последното на 23:26 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Горна Оряховица от влак само за 1,92 лв. или за 8,45 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,92 лв..

Най-ниската цена1,92 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 47 мин
Връзка на ден16
Най-ниската цена1,92 лв.
Най-висока цена8,45 лв.
Първо заминаване00:25 ч.
Последно заминаване23:26 ч.
Разстояние180,09 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеГорна Оряховица
ПревозвачиBDZ

Бързо и лесно пътуване от Варна до Горна Оряховица с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Варна до Горна Оряховица. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Варна до Горна Оряховица?

Цените ще варират, когато пътувате от Варна до Горна Оряховица. Средно обаче ще платите около 6,05 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 1,92 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Горна Оряховица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Варна до Горна Оряховица, можете да очаквате да платите средно около 6,05 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Варна до Горна Оряховица с влак?

Разстоянието между Варна и Горна Оряховица е приблизително 180,09 km. Като цяло ще ви отнеме около 4 ч 47 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Варна и Горна Оряховица продължава около 180,09 km и обикновено отнема приблизително 4 ч 47 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч 30 мин. Ако се опитвате да стигнете от Варна до Горна Оряховица възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Варна до Горна Оряховица?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Варна и Горна Оряховица. Можете да започнете пътуването си в Варна на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Горна Оряховица. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Варна до Горна Оряховица.

Колко пъти на ден има пътувания от Варна до Горна Оряховица?

Точният брой на пътуванията от Варна до Горна Оряховица може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 16 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Варна до Горна Оряховица. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Варна до Горна Оряховица варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 6 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 10 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Горна Оряховица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Варна до Горна Оряховица
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Горна Оряховица.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Горна Оряховица, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Горна Оряховица.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Варна до Горна Оряховица

Най-евтините билети за влак Варна - Горна Оряховица могат да бъдат намерени само за 5,15 лв., ако имате късмет, или средно за 7,23 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10,70 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Горна Оряховица с влак

Когато пътувате до Горна Оряховица с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Варна до Горна Оряховица
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Горна Оряховица от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Варна до Горна Оряховица Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
12.61kg
Автобус
13.51kg
Полет
36.02kg
Кола
28.81kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Горна Оряховица с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Горна Оряховица са 12.61kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Горна Оряховица? Като вземете влака между Варна и Горна Оряховица, ще спестите 23.41kg CO2 емисии спрямо полет, 0.9kg спрямо автобус и 16.2kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Варна до Горна Оряховица?
Билет влак от Варна до Горна Оряховица е 6,05 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,92 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Горна Оряховица?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Горна Оряховица е 1,92 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Горна Оряховица от влак?
Варна до Горна Оряховица е 180,09 km.
Колко време трае влак между Варна и Горна Оряховица?
Варна до Горна Оряховица е средно 4 ч 47 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 30 мин.
Колко влак на ден преминават от Варна до Горна Оряховица?
Варна до Горна Оряховица има средно 16 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Горна Оряховица?
Най-ранният влак от Варна до Горна Оряховица тръгва на 00:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Горна Оряховица?
Последният влак от Варна до Горна Оряховица тръгва на 23:26 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Горна Оряховица?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,92 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до Горна Оряховица?
Има средно 6 от Варна до Горна Оряховица.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Горна Оряховица от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Горна Оряховица е 3 ч 30 мин.
Има ли директен влак от Варна към Горна Оряховица?
Да, има директен влак между Варна и Горна Оряховица.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Горна Оряховица от влак?
Пътуването на влак от Варна до Горна Оряховица създава 12.61kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Горна Оряховица

Свързани маршрути

Други популярни маршрути