Намерете влак от Варна до Горна Оряховица

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Горна Оряховица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,93лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 11 мин.
Връзки на ден 26
Първо заминаване: 04:25
Последно отпътуване: 22:00
Разстояние 180km

Сравнете най-добрите цени за влак от Варна до Горна Оряховица

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Варна до Горна Оряховица?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Варна и Горна Оряховица.

Каква е цената на билетите за влак от Варна до Горна Оряховица?

Билетите за влак от Варна до Горна Оряховица струват средно 15,25 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,65 лв..

Влакове от Варна до Горна Оряховица


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Варна до Горна Оряховица?

Влаковете до Горна Оряховица могат да заминат от ВАРНА и да пристигнат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Колко влакови връзки има от Варна до Горна Оряховица всеки ден?

14 връзки са налични всеки ден за пътуване от Варна до Горна Оряховица с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 5 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Варна до Горна Оряховица и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 45 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Горна Оряховица за 3 hours and 29 minutes. Първият влак тръгва от Варна в 04:11, докато последният тръгва в 22:11.