Намерете влак от Сливен до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 32 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 03:55
Последно отпътуване: 18:19
Разстояние 71km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Сливен до Горна Оряховица

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Горна Оряховица. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Сливен до Горна Оряховица, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Сливен до Горна Оряховица с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Сливен - Горна Оряховица.

Колко е най-евтиният билет за влак от Сливен до Горна Оряховица?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Сливен до Горна Оряховица също само за 4,30 лв., докато средната цена е 11,35 лв..

Влакове от Сливен до Горна Оряховица


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Тъй като пътуването между Сливен и Горна Оряховица е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Сливен - Горна Оряховица?

Можете да хванете влака до Горна Оряховица на СЛИВЕН, който пристига на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Пътуване с влак до Горна Оряховица от Сливен: колко връзки дневно има?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Горна Оряховица с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Сливен до Горна Оряховица и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Горна Оряховица тръгва в 03:01, последният е насрочен за 18:01. Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 26 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Горна Оряховица за 3 hours and 28 minutes.