Намерете влак от Казанлък до Горна Оряховица

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Горна Оряховица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,71лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 1 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 07:20
Последно отпътуване: 19:01
Разстояние 62km

С virail са най-евтините билети за влак от Казанлък до Горна Оряховица

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Казанлък до Горна Оряховица. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Казанлък до Горна Оряховица?

За да стигнете до Горна Оряховица с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко е най-евтиният билет за влак от Казанлък до Горна Оряховица?

Билетите за влак от Казанлък до Горна Оряховица струват средно 3,65 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,25 лв..

Влакове от Казанлък до Горна Оряховица


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Горна Оряховица?

Влаковете до Горна Оряховица заминават от Казанлък от КАЗАНЛЪК и пристигат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Горна Оряховица от Казанлък с влак?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Казанлък до Горна Оряховица с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Горна Оряховица и колко време е пътуването?

Необходими са средно 3 hours and 5 minutes да стигнете до Горна Оряховица с влак, но ще ви отнеме 2 hours and 47 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 07:06, докато последният тръгва от Казанлък в 19:06.