Намерете влак от Казанлък до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,25 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 1 мин.
връзки на ден 5
Първо заминаване 09:15
Последно отпътуване 22:29
разстояние 62 km

Най-добрите оферти за вашия влак от Казанлък до Горна Оряховица на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Казанлък до Горна Оряховица. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Горна Оряховица?

Билетите за влак от Казанлък до Горна Оряховица струват средно 3,70 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,25 лв..

Кои фирми пътуват от Казанлък до Горна Оряховица с влак?

За да стигнете до Горна Оряховица с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Влакове от Казанлък до Горна Оряховица

Кога заминават влаковете до Горна Оряховица и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Горна Оряховица тръгва в 09:15, последният е насрочен за 22:29. Средната продължителност на пътуването е 3 ч. 1 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до Горна Оряховица за 2 ч. 49 мин..

Кои станции обслужват железопътната линия Казанлък - Горна Оряховица?

Влаковете до Горна Оряховица заминават от Казанлък от КАЗАНЛЪК и пристигат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Пътуване с влак до Горна Оряховица от Казанлък: колко връзки дневно има?

Ако желаете да отидете в Горна Оряховица от Казанлък с влак, 5 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 5 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до Горна Оряховица от Казанлък, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 5 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.