Намерете влак от Хасково до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Горна Оряховица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 21,80лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 52 мин.
Връзки на ден 1
Първо заминаване: 09:08
Последно отпътуване: 09:08
Разстояние 133km

Най-добрите оферти за вашия влак от Хасково до Горна Оряховица на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Хасково до Горна Оряховица. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Хасково до Горна Оряховица с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Хасково и Горна Оряховица.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Хасково до Горна Оряховица?

Средната цена на билети за влак от Хасково до Горна Оряховица е 12,50 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Хасково до Горна Оряховица могат да бъдат около 12,40 лв..

Влакове от Хасково до Горна Оряховица


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Хасково и Горна Оряховица, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Хасково и Горна Оряховица?

Можете да хванете влака до Горна Оряховица на ХАСКОВО, който пристига на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Пътуване с влак до Горна Оряховица от Хасково: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Горна Оряховица от Хасково, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Горна Оряховица и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 43 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Горна Оряховица за 7 hours and 43 minutes. Първият влак тръгва от Хасково в 09:06, докато последният тръгва в 09:06.