Намерете влак от Пазарджик до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,40 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 48 мин.
връзки на ден 12
Първо заминаване 03:12
Последно отпътуване 23:43
разстояние 152 km

Евтини билети за влак от Пазарджик до Горна Оряховица на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Горна Оряховица. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пазарджик до Горна Оряховица, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Колко струват билетите за влак от Пазарджик до Горна Оряховица?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Пазарджик до Горна Оряховица от 6,40 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 9,68 лв..

Кои фирми пътуват от Пазарджик до Горна Оряховица с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пазарджик до Горна Оряховица, предлагани от Bdz.

Влакове от Пазарджик до Горна Оряховица

За кога са насрочени първите и последните влакове от Пазарджик до Горна Оряховица

С най-бързите връзки ще бъдете в Горна Оряховица за 6 ч. 28 мин., но средно отнема 7 ч. 48 мин.. Първият влак, водещ до Горна Оряховица е в 03:12, докато последният тръгва от Пазарджик в 23:43.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Пазарджик и Горна Оряховица?

Влаковете до Горна Оряховица ще заминат от ПАЗАРДЖИК и ще пристигнат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Тъй като пътуването между Пазарджик и Горна Оряховица е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Колко влакови връзки има от Пазарджик до Горна Оряховица всеки ден?

12 влакови връзки съществуват дневно до Горна Оряховица от Пазарджик. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 12 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако искате да пътувате от Пазарджик до Горна Оряховица с влак, има 12 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 12 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.