Намерете влак от Пазарджик до Горна Оряховица

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Горна Оряховица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,40лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 38 мин.
Връзки на ден 15
Първо заминаване: 01:02
Последно отпътуване: 23:18
Разстояние 152km

С virail са най-евтините билети за влак от Пазарджик до Горна Оряховица

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Горна Оряховица. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пазарджик до Горна Оряховица, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пазарджик до Горна Оряховица?

За да стигнете до Горна Оряховица с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пазарджик до Горна Оряховица?

Билетите за влак от Пазарджик до Горна Оряховица струват средно 9,70 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,40 лв..

Влакове от Пазарджик до Горна Оряховица


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Тъй като пътуването между Пазарджик и Горна Оряховица е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Пазарджик и Горна Оряховица?

Влаковете до Горна Оряховица заминават от Пазарджик от ПАЗАРДЖИК и пристигат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Пазарджик до Горна Оряховица?

12 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пазарджик до Горна Оряховица с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Горна Оряховица с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Горна Оряховица за 6 hours and 28 minutes, но средно отнема 7 hours and 24 minutes. Първият влак, водещ до Горна Оряховица е в 01:12, докато последният тръгва от Пазарджик в 15:12.