Намерете влак от Велико Търново до Горна Оряховица

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Горна Оряховица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,76лв.
Продължителност на пътуването 19 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 06:54
Последно отпътуване: 21:47
Разстояние 8km

Евтини билети за влак от Велико Търново до Горна Оряховица на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Велико Търново до Горна Оряховица. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Велико Търново до Горна Оряховица с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Велико Търново и Горна Оряховица.

Колко струват билетите за влак от Велико Търново до Горна Оряховица?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Велико Търново до Горна Оряховица от 1,00 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 1,70 лв..

Влакове от Велико Търново до Горна Оряховица


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Велико Търново до Горна Оряховица?

Влаковете до Горна Оряховица могат да заминат от ВЕЛИКО ТЪРНОВО и да пристигнат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Колко връзки дневно има до Горна Оряховица от Велико Търново с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Велико Търново до Горна Оряховица с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 6 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Горна Оряховица и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Горна Оряховица за 17 minutes, но средно отнема 18 minutes. Първият влак, водещ до Горна Оряховица е в 06:06, докато последният тръгва от Велико Търново в 21:06.