Намерете влак от Велико Търново до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1 лв.
Продължителност на пътуването 19 мин.
връзки на ден 7
Първо заминаване 09:00
Последно отпътуване 01:12
разстояние 8 km

Най-добрите оферти за вашия влак от Велико Търново до Горна Оряховица на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Колко струват билетите за влак от Велико Търново до Горна Оряховица?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Велико Търново до Горна Оряховица от 1 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 1,08 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Велико Търново до Горна Оряховица?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Велико Търново и Горна Оряховица.

Влакове от Велико Търново до Горна Оряховица

За колко време ще отидете от Велико Търново до Горна Оряховица с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Горна Оряховица за 17 мин., но средно отнема 19 мин.. Първият влак, водещ до Горна Оряховица е в 09:00, докато последният тръгва от Велико Търново в 01:12.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Велико Търново и Горна Оряховица?

Влаковете до Горна Оряховица ще заминат от ВЕЛИКО ТЪРНОВО и ще пристигнат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Тъй като пътуването между Велико Търново и Горна Оряховица е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Велико Търново до Горна Оряховица?

Ако желаете да отидете в Горна Оряховица от Велико Търново с влак, 7 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 7 маршрута са преки линии, докато 0 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

Ако искате да пътувате от Велико Търново до Горна Оряховица с влак, има 7 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 7 маршрута, са директни линии. Няма връзка със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте влаковете.