Намерете влак от Бургас до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,04 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 52 мин.
връзки на ден 11
Първо заминаване 07:40
Последно отпътуване 01:50
разстояние 160 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Бургас до Горна Оряховица

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Бургас до Горна Оряховица?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Бургас до Горна Оряховица от 0,04 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 8,72 лв..

Кои фирми ви отвеждат от Бургас до Горна Оряховица с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Бургас - Горна Оряховица.

Влакове от Бургас до Горна Оряховица

За колко време ще отидете от Бургас до Горна Оряховица с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Горна Оряховица тръгва в 07:40, докато последният в 01:50. Пътуването продължава средно 6 ч. 52 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Горна Оряховица за 4 ч. 35 мин..

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Бургас до Горна Оряховица?

Влаковете заминават от Бургас от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА and БУРГАС и пристигат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко връзки дневно има за пътуване до Горна Оряховица от Бургас с влак?

11 влакови връзки съществуват дневно до Горна Оряховица от Бургас. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 11 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако искате да пътувате от Бургас до Горна Оряховица с влак, има 11 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 11 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.