Намерете влак от Бургас до Горна Оряховица

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Горна Оряховица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,95лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 9 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 05:50
Последно отпътуване: 16:20
Разстояние 160km

Евтини билети за влак от Бургас до Горна Оряховица на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Бургас до Горна Оряховица с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Бургас и Горна Оряховица.

Колко е най-евтиният билет за влак от Бургас до Горна Оряховица?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Бургас до Горна Оряховица също само за 6,80 лв., докато средната цена е 11,43 лв..

Влакове от Бургас до Горна Оряховица


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Бургас и Горна Оряховица?

Влаковете до Горна Оряховица могат да заминат от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС и да пристигнат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Пътуване с влак до Горна Оряховица от Бургас: колко връзки дневно има?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Горна Оряховица с влак. Моля, имайте предвид, че има 10 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Бургас до Горна Оряховица и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 6 hours and 54 minutes да стигнете до Горна Оряховица с влак, но ще ви отнеме 4 hours and 57 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:07, докато последният тръгва от Бургас в 16:07.