Намерете влак от Плевен до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Горна Оряховица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,57лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 29 мин.
Връзки на ден 40
Първо заминаване: 01:45
Последно отпътуване: 23:07
Разстояние 94km

Сравнете най-добрите цени за влак от Плевен до Горна Оряховица

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Плевен до Горна Оряховица с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Плевен до Горна Оряховица, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Горна Оряховица?

Билетите за влак от Плевен до Горна Оряховица струват средно 5,35 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 2,60 лв..

Влакове от Плевен до Горна Оряховица


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Горна Оряховица и къде ще пристигнете?

Влаковете до Горна Оряховица ще заминат от ПЛЕВЕН ЗАПАД и ще пристигнат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Колко влакови връзки има от Плевен до Горна Оряховица всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Горна Оряховица от Плевен, моля имайте предвид, че има 18 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 13 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Горна Оряховица с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Горна Оряховица за 1 hour and 23 minutes, но средно отнема 1 hour and 49 minutes. Първият влак, водещ до Горна Оряховица е в 06:11, докато последният тръгва от Плевен в 18:11.