Влак Бургас - Ямбол цени от 2,90 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Бургас до Ямбол с влак

Пътуването от Бургас до Ямбол от влак е 79,48 km и отнема 1 ч 42 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 01:50 ч. и последното на 23:10 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Ямбол от влак само за 2,90 лв. или за 4,46 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,90 лв..

Най-ниската цена2,90 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 42 мин
Връзка на ден12
Най-ниската цена2,90 лв.
Най-висока цена4,46 лв.
Първо заминаване01:50 ч.
Последно заминаване23:10 ч.
Разстояние79,48 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеЯмбол
ПревозвачиBDZ

Пътуване от Бургас до Ямбол с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Бургас до Ямбол. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Бургас до Ямбол?

Цените на билетите за влак от Бургас до Ямбол варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Бургас до Ямбол ще струват 2,90 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 3,27 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Ямбол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 3,27 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бургас до Ямбол.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бургас до Ямбол с влак?

Разстоянието между Бургас и Ямбол е приблизително 79,48 km. Като цяло ще ви отнеме около 1 ч 42 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Бургас до Ямбол обхваща разстояние от 79,48 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 42 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 8 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Бургас до Ямбол по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Бургас до Ямбол?

Ще можете да напуснете Бургас, като използвате спирки като Burgas,Burgas South,Burgas Central West. Те ви свързват със спирки, включително Yambol Bus Station в Ямбол. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Бургас, или в Ямбол, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Бургас до Ямбол се извършват всеки ден?

Маршрутът от Бургас до Ямбол се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Бургас са средно 12 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Бургас до Ямбол, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 7 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 5 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Ямбол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Бургас до Ямбол
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Ямбол.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Ямбол, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Ямбол.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Ямбол

Най-евтините билети за влак Бургас - Ямбол могат да бъдат намерени само за 2,64 лв., ако имате късмет, или средно за 3,44 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 5,07 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ямбол с влак

Когато пътувате до Ямбол с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Ямбол
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Ямбол от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Ямбол Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
5.56kg
Автобус
5.96kg
Полет
15.9kg
Кола
12.72kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Ямбол с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Ямбол са 5.56kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Ямбол? Като вземете влака между Бургас и Ямбол, ще спестите 10.34kg CO2 емисии спрямо полет, 0.4kg спрямо автобус и 7.16kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Ямбол?
Билет влак от Бургас до Ямбол е 3,27 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,90 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Ямбол?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Ямбол е 2,90 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Ямбол от влак?
Бургас до Ямбол е 79,48 km.
Колко време трае влак между Бургас и Ямбол?
Бургас до Ямбол е средно 1 ч 42 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 8 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Ямбол?
Бургас до Ямбол има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Ямбол?
Най-ранният влак от Бургас до Ямбол тръгва на 01:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Ямбол?
Последният влак от Бургас до Ямбол тръгва на 23:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Ямбол?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,90 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Бургас до Ямбол?
Има средно 7 от Бургас до Ямбол.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Ямбол от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Ямбол е 1 ч 8 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Ямбол?
Да, има директен влак между Бургас и Ямбол.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Ямбол от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Ямбол създава 5.56kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Ямбол

Свързани маршрути

Други популярни маршрути