Намерете влак от Бургас до Ямбол

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Ямбол

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,01лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 42 мин.
Връзки на ден 55
Първо заминаване: 05:40
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 79km

С virail са най-евтините билети за влак от Бургас до Ямбол

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Бургас до Ямбол?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Бургас - Ямбол.

Колко струват билетите за влак от Бургас до Ямбол?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Бургас до Ямбол от 2,85 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 7,05 лв..

Влакове от Бургас до Ямбол


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между Бургас и Ямбол, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Ямбол?

Можете да хванете влака до Ямбол на БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС, който пристига на ЯМБОЛ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Бургас до Ямбол?

11 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Ямбол с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 6 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Бургас до Ямбол и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 1 hour and 46 minutes да стигнете до Ямбол с влак, но ще ви отнеме 1 hour and 14 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:11, докато последният тръгва от Бургас в 22:11.