Намерете влак от Русе до Горна Оряховица

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Горна Оряховица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,36лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 17 мин.
Връзки на ден 48
Първо заминаване: 05:40
Последно отпътуване: 23:32
Разстояние 84km

Евтини билети за влак от Русе до Горна Оряховица на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Русе до Горна Оряховица с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Русе и Горна Оряховица.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Горна Оряховица?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Русе до Горна Оряховица от 3,05 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 3,30 лв..

Цена на билет Русе - Горна Оряховица всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
3 лв.3 лв. Още Още 3 лв. Още 3 лв.

Влакове от Русе до Горна Оряховица


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Тъй като пътуването между Русе и Горна Оряховица е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Горна Оряховица и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Горна Оряховица на РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА, РУСЕ or РУСЕ ТОВАРНА-СП., който пристига на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Горна Оряховица от Русе с влак?

20 връзки са налични всеки ден за пътуване от Русе до Горна Оряховица с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 19 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Русе до Горна Оряховица и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Горна Оряховица тръгва в 05:11, последният е насрочен за 23:04. Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 12 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Горна Оряховица за 1 hour and 55 minutes.