Автобус Варна - Хасково цени от 27,34 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Варна до Хасково с автобус

Пътуването от Варна до Хасково от автобус е 240,49 km и отнема 6 ч 45 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 11:00 ч. и последното на 11:00 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Хасково от автобус само за 27,34 лв. или за 27,40 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 27,34 лв..

Най-ниската цена27,34 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 45 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена27,34 лв.
Най-висока цена27,40 лв.
Първо заминаване11:00 ч.
Последно заминаване11:00 ч.
Разстояние240,49 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеХасково
Превозвачиarda_tur_national_

Пътуване от Варна до Хасково с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Варна до Хасково. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват автобусните билети от Варна до Хасково?

Цените на автобусните билети от Варна до Хасково варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Варна до Хасково ще струват 27,34 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 27,40 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 27,40 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Варна до Хасково.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Варна до Хасково с автобус?

При разстояние от 240,49 km между Варна и Хасково, обикновено отнема 6 ч 45 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 6 ч 45 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Варна и Хасково продължава около 240,49 km и обикновено отнема приблизително 6 ч 45 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 6 ч 45 мин. Ако се опитвате да стигнете от Варна до Хасково възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време са първото и последното заминаване от Варна до Хасково?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Варна до Хасково, който тръгва в 11:00 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 11:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Варна до Хасково, който тръгва в 11:00 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 11:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Варна to Хасково

Кои са спирките по маршрута от Варна до Хасково?

В Варна спирките за заминаване включват Varna Airport, VAR,Varna Coach Station. Когато пристигнете в Хасково, може да успеете да слезете на спирки като Хасково, Автогара (Haskovo, Avtogara). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Варна до Хасково?

Ако искате да стигнете от Варна до Хасково, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 1 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 1 директни пътувания между Варна и Хасково. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Варна до Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варна до Хасково

Най-евтините автобусни билети Варна - Хасково могат да бъдат намерени само за 21,88 лв., ако имате късмет, или средно за 24,08 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 26,30 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хасково с автобус

Когато пътувате до Хасково с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Варна до Хасково Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
16.83kg
Автобус
18.04kg
Полет
48.1kg
Кола
38.48kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варна до Хасково?
Билет автобус от Варна до Хасково е 27,40 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 27,34 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Хасково е 27,34 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Хасково от автобус?
Варна до Хасково е 240,49 km.
Колко време трае автобус между Варна и Хасково?
Варна до Хасково е средно 6 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 45 мин.
Колко автобус на ден преминават от Варна до Хасково?
Варна до Хасково има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варна до Хасково?
Най-ранният автобус от Варна до Хасково тръгва на 11:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варна до Хасково?
Последният автобус от Варна до Хасково тръгва на 11:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 27,34 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до Хасково?
Има средно 1 от Варна до Хасково.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Хасково от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варна и Хасково е 6 ч 45 мин.
Има ли директен автобус от Варна към Хасково?
Да, има директен автобус между Варна и Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Хасково от автобус?
Пътуването на автобус от Варна до Хасково създава 18.04kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути