Намерете автобус от Варна до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 27,31 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 45 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 11:00
Последно отпътуване 11:00
разстояние 240 km

Намерете с virail своя автобус от Варна до Хасково

Ако търсите евтини автобусни билети от Варна до Хасково, virail е това, което търсите. Сравнявайки оферти от няколко доставчика, можете да намерите идеалното решение за вашия бюджет и график.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Варна до Хасково?

Автобусните билети от Варна до Хасково струват средно 27,71 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от Варна до Хасково само за 27,31 лв..

Автобуси от Варна до Хасково

В колко часа тръгват автобусите за Хасково?

За да стигнете от Варна до Хасково с автобус, ще ви отнеме 6 ч. 45 мин.. Първото заминаване е планирано за 11:00, докато последният автобус е в 11:00.

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Хасково от Варна с автобус?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Варна до Хасково с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Хасково в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Варна до Хасково с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.