Автобус Варна - Хасково цени от 27,34лв.

Започва от
27,34лв.
откривам

Варна до Хасково с автобус

Пътуването от Варна до Хасково от автобус е 240,2 km и отнема 6 ч. 45 мин.. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 12:00 и последното на 12:00. Възможно е да пътувате от Варна до Хасково от автобус само за 27,34лв. или за 27,40лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 27,34лв..

Най-добра цена 27,34лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 45 мин.
Връзка на ден 1
Най-ниската цена 27,34лв.
Най-висока цена 27,40лв.
Първо заминаване 12:00
Последно заминаване 12:00
Разстояние 240,2 km
Заминаване Варна
Пристигане Хасково
Превозвачи arda_tur_national_

Автобус Билети от Варна до Хасково

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  21°
  Sep 30
  Още
  21°
  Oct 01
  Още
  21°
  Oct 02
  Още
  21°
  Oct 03
  Още
  21°
  Oct 04
  Още
  21°
  Oct 05
  Още
  23°
  Oct 06
  Още
  21°
  Oct 07
  Още
  20°
  Oct 08
  Още
  20°
  Oct 09
  Още
  18°
  Oct 10
  Още
  14°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Пътуването ви от Варна до Хасково с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Варна до Хасково. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Варна до Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варна до Хасково

Най-евтините автобусни билети Варна - Хасково могат да бъдат намерени само за 15лв., ако имате късмет, или средно за 21лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 25лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хасково с автобус

Когато пътувате до Хасково с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Варна до Хасково Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
2.3kg
Автобус
15.2kg
Полет
607.5kg
Кола
58.6kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варна до Хасково?
Билет автобус от Варна до Хасково е 27,40лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 27,34лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Хасково е 27,34лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Хасково от автобус?
Варна до Хасково е 240,2 km.
Колко време трае автобус между Варна и Хасково?
Варна до Хасково е средно 6 ч. 45 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч. 45 мин..
Какви компании работят от Варна до Хасково?
Варна до Хасково се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail arda_tur_national_ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Варна до Хасково?
Варна до Хасково има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варна до Хасково?
Най-ранният автобус от Варна до Хасково тръгва на 12:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варна до Хасково?
Последният автобус от Варна до Хасково тръгва на 12:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 27,34лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Варна до Хасково?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Варна, за да отидете до Хасково. Можете да преминете от Varna Varna Bus Station, Vladislava Varnenchika Blvd 158 and Varna Central Bus Station и можете да стигнете до Haskovo Haskovo Bus Station, Suedinenie Blvd 45 and Haskovo Central Bus Station.
Колко директни връзки преминават от Варна до Хасково?
Има средно 1 от Варна до Хасково.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Хасково от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варна и Хасково е 6 ч. 45 мин..
Има ли директен автобус от Варна към Хасково?
Да, има директен автобус между Варна и Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Хасково от автобус?
Пътуването на автобус от Варна до Хасково създава 15.2kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Варна

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути