Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете автобус от Слънчев бряг до Хасково

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Хасково

откривам

Стигнете от Слънчев бряг до Хасково с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Слънчев бряг до Хасково. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Слънчев бряг да се Хасково с автобус

разстояние 196 km
Заминаване Слънчев бряг
Пристигане Хасково
Превозвачи Arda Tur, Arda - Tur National, Arda - Tur National (Арда-Тур)

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Слънчев бряг - Хасково

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Слънчев бряг до Хасково с автобус?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 197 km от Слънчев бряг до Хасково. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Слънчев бряг до Хасково да отнеме повече от .

По кое време на деня мога да пътувам от Слънчев бряг до Хасково?

Първото пътуване през нощта тръгва от Слънчев бряг в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Слънчев бряг и Хасково. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Слънчев бряг до Хасково?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Слънчев бряг и Хасково. Можете да започнете пътуването си в Слънчев бряг на спирки като Sunny Beach Bus Station and Solnechnyy bereg Slynchev bryag (Sunny Beach) bus station, Nessebar Blvd. Те се свързват със спирки, включително Haskovo Central Bus Station, Haskovo Bus Station Haskovo, Bulevard Suedinenie 45 and Хасково Централна автогара в Хасково. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Слънчев бряг до Хасково.

Колко пътувания от Слънчев бряг до Хасково се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Слънчев бряг до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване