Намерете автобус от Пловдив до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,71 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч.
връзки на ден 2
Първо заминаване 23:30
Последно отпътуване 23:30
разстояние 71 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от Пловдив до Хасково

Ако търсите евтини автобусни билети от Пловдив до Хасково, virail е това, което търсите. Сравнявайки оферти от няколко доставчика, можете да намерите идеалното решение за вашия бюджет и график.

Колко струват най-евтините автобусни билети от Пловдив до Хасково?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от Пловдив до Хасково само за 11,71 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 11,72 лв..

Автобуси от Пловдив до Хасково

За кога са планирани автобусите от Пловдив до Хасково?

Пътуването от Пловдив до Хасково отнема 1 ч.. Докато първият автобус тръгва от Пловдив в 23:30, последният е планиран за 23:30.

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

При пътуване с автобус до Хасково от Пловдив: колко връзки дневно има?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Пловдив до Хасково с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Хасково в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Пловдив до Хасково с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.