Автобус Пловдив - Хасково цени от 17,71 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Пловдив до Хасково с автобус

Пътуването от Пловдив до Хасково от автобус е 70,8 km и отнема 5 ч 45 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 13:15 ч. и последното на 13:15 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Хасково от автобус само за 17,71 лв. или за 35,42 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 17,71 лв..

Най-ниската цена17,71 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 45 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена17,71 лв.
Най-висока цена35,42 лв.
Първо заминаване13:15 ч.
Последно заминаване13:15 ч.
Разстояние70,8 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеХасково
ПревозвачиUnion Ivkoni

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Хасково с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Пловдив до Хасково. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Пловдив до Хасково?

Най-евтините автобусни билети от Пловдив до Хасково струват 17,71 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 32,40 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Хасково.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Хасково. Средно обаче ще платите около 32,40 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Пловдив до Хасково с автобус?

Разстоянието между Пловдив и Хасково е приблизително 70,8 km. Като цяло ще ви отнеме около 5 ч 45 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Пловдив до Хасково обхваща разстояние от 70,8 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 5 ч 45 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч 45 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пловдив до Хасково по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Пловдив до Хасково?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Пловдив до Хасково, който тръгва в 13:15 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 13:15 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Пловдив до Хасково, който обикновено тръгва в 13:15 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 13:15 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Хасково с автобус?

Можете да тръгнете от Пловдив на спирки като Plovdiv Central Train Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Хасково на следните спирки: Хасково, Автогара (Haskovo, Avtogara). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Пловдив и Хасково. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Пловдив до Хасково?

Средно има 1 заминаващи ежедневно от Пловдив до Хасково. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 1 заминаващи от Пловдив, които пътуват директно до Хасково. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Пловдив до Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пловдив до Хасково

Най-евтините автобусни билети Пловдив - Хасково могат да бъдат намерени само за 3,48 лв., ако имате късмет, или средно за 13,01 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 31,41 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хасково с автобус

Когато пътувате до Хасково с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Пловдив до Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Хасково от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Пловдив до Хасково Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
4.96kg
Автобус
5.31kg
Полет
14.16kg
Кола
11.33kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пловдив до Хасково?
Билет автобус от Пловдив до Хасково е 32,40 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 17,71 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Хасково е 17,71 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Хасково от автобус?
Пловдив до Хасково е 70,8 km.
Колко време трае автобус между Пловдив и Хасково?
Пловдив до Хасково е средно 5 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 45 мин.
Колко автобус на ден преминават от Пловдив до Хасково?
Пловдив до Хасково има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пловдив до Хасково?
Най-ранният автобус от Пловдив до Хасково тръгва на 13:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пловдив до Хасково?
Последният автобус от Пловдив до Хасково тръгва на 13:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 17,71 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Хасково?
Има средно 1 от Пловдив до Хасково.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Хасково от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пловдив и Хасково е 5 ч 45 мин.
Има ли директен автобус от Пловдив към Хасково?
Да, има директен автобус между Пловдив и Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Хасково от автобус?
Пътуването на автобус от Пловдив до Хасково създава 5.31kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути