• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Пловдив до Хасково Тръгване от 4,18 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Хасково

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Хасково с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пловдив до Хасково. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Пловдив до Хасково?

Най-евтините автобусни билети от Пловдив до Хасково струват 4,18 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 5,70 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Хасково.Пловдив да се Хасково с автобус

Най-добра цена 5,61 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 20 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 23:40
Последно отпътуване 23:40
разстояние 71 km

Цена на билет Пловдив - Хасково всеки ден

 
Днес
Още
Утре
5,61 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
1
Превозвачи
3
Минимална цена
4,18 лв.
Максимална цена
8,14 лв.

Пловдив - Хасково

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

8,14 лв.

Дата
сряда 20 октомври 2021
Union Ivkoni-logo
Sever - Central Bus Station
23:40 - 01:00
Union Ivkoni
1 ч. 20 мин.
CO2: 2.26kg
Най-
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 1 ч. 20 мин.
Sever - HASKOVO (BG)
23:40 - 01:00
8,14 лв.
Union ivkoni unibus-logo
Union ivkoni unibus
Времетраене: 1 ч. 20 мин.
Plovdiv Bus station Plovdiv-South, Hristo Botev Blvd 47 - Haskovo Haskovo bus station, Suedinenie Blvd 45
23:40 - 01:00
5,61 лв.

Колко дълго е пътуването от Пловдив до Хасковос автобус?

За да стигнете по-бързо от Пловдив до Хасково, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пловдив и Хасково ще завършат пътуването през 1 ч. 15 мин.. Средно ще ви отнеме около 1 ч. 18 мин., за да пътувате 71 km между Пловдив и Хасково.

Кога тръгват заминаващите от Пловдив до Хасково?

Първият отпътуващ през нощта от Пловдив до Хасково тръгва в 22:40, докато последният отпътува в 23:40. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пловдив и Хасково. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Пловдив до Хасково?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пловдив от следните спирки: Plovdiv Bus station Plovdiv-South, Hristo Botev Blvd 47, Централна автогара Пловдив and Sever. Пристигайки в Хасково, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Haskovo Haskovo bus station, Suedinenie Blvd 45, Хасково Централна автогара and HASKOVO (BG). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Хасково.

Колко пътувания от Пловдив до Хасково се извършват всеки ден?

Маршрутът от Пловдив до Хасково се обслужва от компании, включително Arda - Tur National (Арда-Тур), Union ivkoni unibus and Union Ivkoni. От този списък на транспортните компании има до 2 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Пловдив са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Пловдив до Хасково, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.