Влак Варна - Кюстендил цени от 13,82 лв.

Започва от
13,82 лв.

Варна до Кюстендил с влак

Пътуването от Варна до Кюстендил от влак е 439,52 km и отнема 12 ч 58 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 00:25 ч. и последното на 23:26 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Кюстендил от влак само за 13,82 лв. или за 14,03 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 13,82 лв..

Най-ниската цена13,82 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 58 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена13,82 лв.
Най-висока цена14,03 лв.
Първо заминаване00:25 ч.
Последно заминаване23:26 ч.
Разстояние439,52 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеКюстендил
ПревозвачиBDZ

Пътуване от Варна до Кюстендил с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Варна до Кюстендил. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Варна до Кюстендил?

Цените ще варират, когато пътувате от Варна до Кюстендил. Средно обаче ще платите около 13,97 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 13,82 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Варна до Кюстендил. Средно обаче ще платите около 13,97 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Варна до Кюстендил с влак?

Пътуването от Варна до Кюстендил с влак обикновено отнема 12 ч 58 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 439,52 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 12 ч 58 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Варна до Кюстендил обхваща разстояние от 439,52 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 12 ч 58 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 11 ч 5 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Варна до Кюстендил по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Варна до Кюстендил с влак?

В Варна спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Кюстендил, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Варна до Кюстендил?

Ако искате да стигнете от Варна до Кюстендил, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 6 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Варна и Кюстендил. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 6 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Варна до Кюстендил
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Кюстендил.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Кюстендил, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Кюстендил.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Варна до Кюстендил

Най-евтините билети за влак Варна - Кюстендил могат да бъдат намерени само за 13,52 лв., ако имате късмет, или средно за 16,71 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 25,01 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кюстендил с влак

Когато пътувате до Кюстендил с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Варна до Кюстендил
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Кюстендил от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Варна до Кюстендил Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
30.77kg
Автобус
32.96kg
Полет
87.9kg
Кола
70.32kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Кюстендил с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Кюстендил са 30.77kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Кюстендил? Като вземете влака между Варна и Кюстендил, ще спестите 57.13kg CO2 емисии спрямо полет, 2.19kg спрямо автобус и 39.55kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Варна до Кюстендил?
Билет влак от Варна до Кюстендил е 13,97 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 13,82 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Кюстендил?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Кюстендил е 13,82 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Кюстендил от влак?
Варна до Кюстендил е 439,52 km.
Колко време трае влак между Варна и Кюстендил?
Варна до Кюстендил е средно 12 ч 58 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 11 ч 5 мин.
Колко влак на ден преминават от Варна до Кюстендил?
Варна до Кюстендил има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Кюстендил?
Най-ранният влак от Варна до Кюстендил тръгва на 00:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Кюстендил?
Последният влак от Варна до Кюстендил тръгва на 23:26 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Кюстендил?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 13,82 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Варна до Кюстендил?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Варна, за да отидете до Кюстендил. Можете да преминете от Varna Sveti Ivan Rilski и можете да стигнете до Kyustendil Автогара.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Кюстендил от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Кюстендил е 11 ч 5 мин.
Има ли директен влак от Варна към Кюстендил?
Да, има директен влак между Варна и Кюстендил.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Кюстендил от влак?
Пътуването на влак от Варна до Кюстендил създава 30.77kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Кюстендил

Свързани маршрути

Други популярни маршрути