Влак Варна - Берковица цени от 11,80 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Варна до Берковица с влак

Пътуването от Варна до Берковица от влак е 388,55 km и отнема 10 ч 52 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 00:25 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Берковица от влак само за 11,80 лв. или за 15,65 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,80 лв..

Най-ниската цена11,80 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 52 мин
Връзка на ден7
Най-ниската цена11,80 лв.
Най-висока цена15,65 лв.
Първо заминаване00:25 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние388,55 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеБерковица
ПревозвачиBDZ

Стигнете от Варна до Берковица с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Варна до Берковица? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Варна до Берковица?

Цените на билетите за влак от Варна до Берковица варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Варна до Берковица ще струват 11,80 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 12,45 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Берковица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Варна до Берковица. Средно обаче ще платите около 12,45 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема да се стигне от Варна до Берковица с влак?

Пътуването от Варна до Берковица с влак обикновено отнема 10 ч 52 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 388,55 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 10 ч 52 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Варна до Берковица обхваща разстояние от 388,55 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 10 ч 52 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 7 ч 58 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Варна до Берковица по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои са спирките по маршрута от Варна до Берковица?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Варна от следните спирки: Varna Coach Station,Varna Airport, VAR. Пристигайки в Берковица, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Берковица.

Колко пъти на ден има пътувания от Варна до Берковица?

Ако искате да стигнете от Варна до Берковица, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 7 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Варна и Берковица. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 7 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Берковица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Варна до Берковица
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Берковица.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Берковица, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Берковица.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Варна до Берковица

Най-евтините билети за влак Варна - Берковица могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Берковица с влак

Когато пътувате до Берковица с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Варна до Берковица
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Берковица от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Варна до Берковица Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
27.2kg
Автобус
29.14kg
Полет
77.71kg
Кола
62.17kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Берковица с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Берковица са 27.2kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Берковица? Като вземете влака между Варна и Берковица, ще спестите 50.51kg CO2 емисии спрямо полет, 1.94kg спрямо автобус и 34.97kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Варна до Берковица?
Билет влак от Варна до Берковица е 12,45 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,80 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Берковица?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Берковица е 11,80 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Берковица от влак?
Варна до Берковица е 388,55 km.
Колко време трае влак между Варна и Берковица?
Варна до Берковица е средно 10 ч 52 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 58 мин.
Колко влак на ден преминават от Варна до Берковица?
Варна до Берковица има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Берковица?
Най-ранният влак от Варна до Берковица тръгва на 00:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Берковица?
Последният влак от Варна до Берковица тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Берковица?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,80 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Берковица от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Берковица е 7 ч 58 мин.
Има ли директен влак от Варна към Берковица?
Да, има директен влак между Варна и Берковица.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Берковица от влак?
Пътуването на влак от Варна до Берковица създава 27.2kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Берковица

Свързани маршрути

Други популярни маршрути