Влак Варна - Кърджали цени от 9,96лв.

Започва от
9,96лв.
откривам

Варна до Кърджали с влак

Пътуването от Варна до Кърджали от влак е 272,3 km и отнема 8 ч. 26 мин.. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 10:55 и последното на 13:10. Възможно е да пътувате от Варна до Кърджали от влак само за 9,96лв. или за 10,41лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,96лв..

Най-добра цена 9,96лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 26 мин.
Връзка на ден 2
Най-ниската цена 9,96лв.
Най-висока цена 10,41лв.
Първо заминаване 10:55
Последно заминаване 13:10
Разстояние 272,3 km
Заминаване Варна
Пристигане Кърджали
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Варна до Кърджали

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  21°
  Sep 30
  Още
  21°
  Oct 01
  Още
  21°
  Oct 02
  Още
  21°
  Oct 03
  Още
  21°
  Oct 04
  Още
  21°
  Oct 05
  Още
  23°
  Oct 06
  Още
  21°
  Oct 07
  Още
  20°
  Oct 08
  Още
  20°
  Oct 09
  Още
  18°
  Oct 10
  Още
  14°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Пътуването ви от Варна до Кърджали с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Варна до Кърджали. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Варна до Кърджали
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Кърджали.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Кърджали, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Кърджали.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Варна до Кърджали

Най-евтините билети за влак Варна - Кърджали могат да бъдат намерени само за 9лв., ако имате късмет, или средно за 13лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 18лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кърджали с влак

Когато пътувате до Кърджали с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Варна до Кърджали
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Кърджали от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Варна до Кърджали Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.2kg
Автобус
21.2kg
Полет
848.7kg
Кола
81.9kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Кърджали с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Кърджали са 3.2kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Кърджали? Като вземете влака между Варна и Кърджали, ще спестите 845.5kg CO2 емисии спрямо полет, 18.0kg спрямо автобус и 78.6kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Варна до Кърджали?
Билет влак от Варна до Кърджали е 10,27лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,96лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Кърджали?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Кърджали е 9,96лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Кърджали от влак?
Варна до Кърджали е 272,3 km.
Колко време трае влак между Варна и Кърджали?
Варна до Кърджали е средно 9 ч. 25 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч. 26 мин..
Какви компании работят от Варна до Кърджали?
Варна до Кърджали се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Варна до Кърджали?
Варна до Кърджали има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Кърджали?
Най-ранният влак от Варна до Кърджали тръгва на 10:55. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Кърджали?
Последният влак от Варна до Кърджали тръгва на 13:10. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Кърджали?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 9,96лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Варна до Кърджали?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Варна, за да отидете до Кърджали. Можете да преминете от ВАРНА - СП. и можете да стигнете до КЪРДЖАЛИ.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Кърджали от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Кърджали е 8 ч. 26 мин..
Има ли директен влак от Варна към Кърджали?
Да, има директен влак между Варна и Кърджали.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Кърджали от влак?
Пътуването на влак от Варна до Кърджали създава 3.2kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Варна

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Кърджали

Свързани маршрути

Други популярни маршрути