Влак Варна - Кърджали цени от 9,96 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Варна до Кърджали с влак

Пътуването от Варна до Кърджали от влак е 272,58 km и отнема 9 ч 25 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 09:55 ч. и последното на 12:10 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Кърджали от влак само за 9,96 лв. или за 10,41 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,96 лв..

Най-ниската цена9,96 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 25 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена9,96 лв.
Най-висока цена10,41 лв.
Първо заминаване09:55 ч.
Последно заминаване12:10 ч.
Разстояние272,58 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеКърджали
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Варна до Кърджали

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Варна до Кърджали. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Варна до Кърджали?

Когато пътувате от Варна до Кърджали, можете да очаквате да платите средно около 10,27 лв.. Може да успеете да намерите цени до 9,96 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Варна до Кърджали, можете да очаквате да платите средно около 10,27 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Варна до Кърджали с влак?

Пътуването от Варна до Кърджали с влак обикновено отнема 9 ч 25 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 272,58 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 9 ч 25 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Варна до Кърджали, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Варна и Кърджали ще завършат пътуването в 8 ч 26 мин. Средно ще ви отнеме около 9 ч 25 мин, за да пътувате 272,58 km между Варна и Кърджали.

По кое време на деня мога да пътувам от Варна до Кърджали?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Варна до Кърджали, който обикновено тръгва в 09:55 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 12:10 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Варна в 09:55 ч., а последният - в 12:10 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Варна до Кърджали могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от Варна до Кърджали?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Варна и Кърджали. Можете да започнете пътуването си в Варна на спирки като Varna Airport, VAR,Varna Coach Station. Те се свързват със спирки, включително Kardzali, Bus Station в Кърджали. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Варна до Кърджали.

Колко ежедневни пътувания има от Варна до Кърджали?

Точният брой на пътуванията от Варна до Кърджали може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 2 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Варна до Кърджали. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Варна до Кърджали варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Варна до Кърджали
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Кърджали.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Кърджали, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Кърджали.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Варна до Кърджали

Най-евтините билети за влак Варна - Кърджали могат да бъдат намерени само за 8,96 лв., ако имате късмет, или средно за 12,65 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 18,43 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кърджали с влак

Когато пътувате до Кърджали с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Варна до Кърджали
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Кърджали от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Варна до Кърджали Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
19.08kg
Автобус
20.44kg
Полет
54.52kg
Кола
43.61kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Кърджали с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Кърджали са 19.08kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Кърджали? Като вземете влака между Варна и Кърджали, ще спестите 35.44kg CO2 емисии спрямо полет, 1.36kg спрямо автобус и 24.53kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Варна до Кърджали?
Билет влак от Варна до Кърджали е 10,27 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,96 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Кърджали?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Кърджали е 9,96 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Кърджали от влак?
Варна до Кърджали е 272,58 km.
Колко време трае влак между Варна и Кърджали?
Варна до Кърджали е средно 9 ч 25 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 26 мин.
Колко влак на ден преминават от Варна до Кърджали?
Варна до Кърджали има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Кърджали?
Най-ранният влак от Варна до Кърджали тръгва на 09:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Кърджали?
Последният влак от Варна до Кърджали тръгва на 12:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Кърджали?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 9,96 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Кърджали от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Кърджали е 8 ч 26 мин.
Има ли директен влак от Варна към Кърджали?
Да, има директен влак между Варна и Кърджали.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Кърджали от влак?
Пътуването на влак от Варна до Кърджали създава 19.08kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Кърджали

Свързани маршрути

Други популярни маршрути