Влак Валенсия - Мурсия цени от 20,64 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Валенсия до Мурсия с влак

Пътуването от Валенсия до Мурсия от влак е 177,52 km и отнема 4 ч 2 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 06:45 ч. и последното на 16:28 ч.. Възможно е да пътувате от Валенсия до Мурсия от влак само за 20,64 лв. или за 56,94 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 20,64 лв..

Най-ниската цена20,64 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 2 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена20,64 лв.
Най-висока цена56,94 лв.
Първо заминаване06:45 ч.
Последно заминаване16:28 ч.
Разстояние177,52 km
ЗаминаванеВаленсия
ПристиганеМурсия
ПревозвачиRenfe - Media Distancia, Renfe - Intercity

Влак Билети от Валенсия до Мурсия

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Валенсия до Мурсия

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Валенсия до Мурсия. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Валенсия до Мурсия?

Най-евтините билети за влак от Валенсия до Мурсия струват 20,64 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 47,86 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Валенсия до Мурсия.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Валенсия до Мурсия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Валенсия до Мурсия. Средно обаче ще платите около 47,86 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко дълго е пътуването от Валенсия до Мурсия с влак?

Пътуването между Валенсия и Мурсия с влак е приблизително 177,52 km. Ще ви отнеме около 4 ч 2 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Валенсия и Мурсия е около 177,52 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 4 ч 2 мин. Обаче най-бързите маршрути между Валенсия и Мурсия продължават 3 ч 48 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Валенсия до Мурсия?

Първото пътуване за деня тръгва от Валенсия в 06:45 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 16:28 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Валенсия и Мурсия. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Валенсия до Мурсия, който обикновено тръгва в 06:45 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 16:28 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Валенсия до Мурсия?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Валенсия и Мурсия. Можете да започнете пътуването си в Валенсия на спирки като Valencia Joaquín Sorolla,Valencia-Estacio Del Nord,Valencia Airport (VLC),Valencia, Estació d'autobusos. Те се свързват със спирки, включително Murcia, Estacion de Autobuses,Murcia del Carmen в Мурсия. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Валенсия до Мурсия.

Колко пътувания от Валенсия до Мурсия се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Валенсия до Мурсия, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 4 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Валенсия до Мурсия, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 4 директни връзки от Валенсия до Мурсия всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Валенсия до Мурсия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Валенсия до Мурсия

Евтини билети за влак от Валенсия до Мурсия
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Валенсия до Мурсия.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Валенсия до Мурсия, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Валенсия до Мурсия.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Валенсия до Мурсия

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 1,96 лв. до 91,38 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 98% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Валенсия до Мурсия

Най-евтините билети за влак Валенсия - Мурсия могат да бъдат намерени само за 33,66 лв., ако имате късмет, или средно за 51,28 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 67,28 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Мурсия с влак

Когато пътувате до Мурсия с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Валенсия до Мурсия Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
12.43kg
Автобус
13.31kg
Полет
35.5kg
Кола
28.4kg
Какви са емисиите на CO2 за Валенсия до Мурсия с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Валенсия и Мурсия са 12.43kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Валенсия и Мурсия? Като вземете влака между Валенсия и Мурсия, ще спестите 23.07kg CO2 емисии спрямо полет, 0.88kg спрямо автобус и 15.97kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Валенсия до Мурсия?
Билет влак от Валенсия до Мурсия е 47,86 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 20,64 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Валенсия до Мурсия?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Валенсия до Мурсия е 20,64 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Валенсия и Мурсия от влак?
Валенсия до Мурсия е 177,52 km.
Колко време трае влак между Валенсия и Мурсия?
Валенсия до Мурсия е средно 4 ч 2 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 48 мин.
Какви компании работят от Валенсия до Мурсия?
Валенсия до Мурсия се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Renfe - Media Distancia and Renfe - Intercity предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Валенсия до Мурсия?
Валенсия до Мурсия има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Валенсия до Мурсия?
Най-ранният влак от Валенсия до Мурсия тръгва на 06:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Валенсия до Мурсия?
Последният влак от Валенсия до Мурсия тръгва на 16:28 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Валенсия до Мурсия?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 20,64 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Валенсия до Мурсия?
Има средно 4 от Валенсия до Мурсия.
Кое е най-бързото време за пътуване между Валенсия до Мурсия от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Валенсия и Мурсия е 3 ч 48 мин.
Има ли директен влак от Валенсия към Мурсия?
Да, има директен влак между Валенсия и Мурсия.
Какви са емисиите на CO2 за Валенсия до Мурсия от влак?
Пътуването на влак от Валенсия до Мурсия създава 12.43kg CO2 емисии.

Отидете локално от Валенсия

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Валенсия

Международни маршрути от Валенсия и близките райони

Други дестинации от Валенсия

Основни маршрути до Мурсия

Свързани маршрути

Други популярни маршрути