Влак Париж - Каркасон цени от 86,08 лв.

Започва от
86,08 лв.

Париж до Каркасон с влак

Пътуването от Париж до Каркасон от влак е 627,48 km и отнема 7 ч 35 мин. Има 29 връзки на ден, с първото заминаване на 06:03 ч. и последното на 21:40 ч.. Възможно е да пътувате от Париж до Каркасон от влак само за 86,08 лв. или за 434,39 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 86,08 лв..

Най-ниската цена86,08 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 35 мин
Връзка на ден29
Най-ниската цена86,08 лв.
Най-висока цена434,39 лв.
Първо заминаване06:03 ч.
Последно заминаване21:40 ч.
Разстояние627,48 km
ЗаминаванеПариж
ПристиганеКаркасон
ПревозвачиTGV inOui, TGVОще

Влак Билети от Paris до Carcassonne

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Стигнете от Париж до Каркасон с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Париж до Каркасон? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Париж до Каркасон?

Най-евтините билети за влак от Париж до Каркасон струват 86,08 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 194,66 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Париж до Каркасон.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Париж до Каркасон. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Париж до Каркасон ще ви струва 194,66 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Париж до Каркасон с влак?

Разстоянието между Париж и Каркасон е приблизително 627,48 km. Като цяло ще ви отнеме около 7 ч 35 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Париж и Каркасон с влак обикновено отнема 7 ч 35 мин, за да се измине разстояние от 627,48 km. Най-краткото пътуване от Париж до Каркасон ще ви отнеме 5 ч 18 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Каркасон е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Париж до Каркасон?

Първото пътуване за деня тръгва от Париж в 06:03 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 21:40 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Париж и Каркасон. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Париж в 06:03 ч., а последният - в 21:40 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Париж до Каркасон могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Париж до Каркасон с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Париж от следните спирки: . Пристигайки в Каркасон, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Каркасон.

Колко пътувания от Париж до Каркасон има всеки ден?

Средно има 29 заминаващи ежедневно от Париж до Каркасон. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Париж, които пътуват директно до Каркасон. Има 29 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Париж до Каркасон. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Paris до Carcassonne

Евтини билети за влак от Париж до Каркасон
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Париж до Каркасон.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Париж до Каркасон, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Париж до Каркасон.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Paris до Carcassonne

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 37,18 лв. до 199,57 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 81% от пътуването си!

Намерете най-добрия ден за пътуване до Каркасон с влак

Когато пътувате до Каркасон с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Intercités е влакова услуга, предлагана от SNCF. Влаковете Intercités работят по регионални, национални и международни маршрути, свързвайки градове във Франция, както и със съседните страни. За разлика от високоскоростните влакове TGV, влаковете Intercités имат по-традиционно усещане и предлагат живописен начин за пътуване и опознаване на страната. Сънят на борда на влак Intercités е възможен чрез офертата „Intercités de nuit“, която включва опцията за запазване на легнало място или легло.

През 2013 г. френската национална железопътна компания SNCF представи OUIGO, за да предложи бюджетни варианти за пътуване с TGV. Изберете между светкавично бързия OUIGO Grande Vitesse, достигащ скорост от 300 км/ч, или по-спокойния OUIGO Classique, който предлага носталгично изживяване при пътуване с влак.

SNCF, френската национална железопътна компания, предлага TER, цялостна регионална влакова услуга. Влаковете TER (Transport Express Régional) свързват градове и села в регионите на Франция, предлагайки местен транспорт за пътуващите до работното място и туристите, докато изследват регионалната култура, пейзаж и атракции чрез огромната мрежа от регионални маршрути. Влаковете TER са по-бавни от високоскоростните влакове, но предлагат по-достъпна и удобна алтернатива за по-кратки пътувания в рамките на регионите.

TGV означава Train à Grande Vitesse, което се превежда като високоскоростен влак. Това е вид високоскоростен влак, който работи във Франция и други части на Европа. TGV беше въведен за първи път през 1981 г. и оттогава се превърна в популярен вид транспорт за вътрешни и международни пътувания. TGV (Train à Grande Vitesse) сега се отнася до тип влак, който може да достигне скорост от 320 км/ч по високоскоростните линии във Франция. Във Франция и Европа има два типа TGV, управлявани от SNCF Voyageurs: TGV INOUI, който предлага по-високо ниво на комфорт, и евтиният TGV OUIGO.

TGV inOui, който заменя традиционните TGV услуги, като предлага съвременна надстройка, е високоскоростна влакова услуга, управлявана от Френските национални железници, SNCF, която улеснява изследването на около 50 дестинации в съседни страни като Белгия, Германия и Испания. TGV inOUI е проектиран да предлага повече комфорт и гъвкавост на пътниците, с функции като просторни седалки, Wi-Fi и кетъринг услуги. Той свързва големите градове във Франция и осигурява бърз, удобен и комфортен начин на пътуване.

Типове билети и съоръжения от Париж до Каркасон

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от INTERCITÉS, OUIGO и TER при пътуване от Париж до Каркасон.

Second Class - The Essential

Essential е билет за втора класа, който предлага рентабилно решение за тези, които търсят основен комфорт по време на пътуването си. Освен това този билет може да се сменя и възстановява при условия до заминаването на влака.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class-The Comfort

Comfort е билет за първа класа, предлага първокласно ниво на комфорт и удобства. Този билет също е за смяна и възстановяване при условия до заминаването на влака.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

INTERCITÉS Pro

Ако изберете опцията INTERCITÉS Pro, ще имате достъп до пълна гъвкавост и услугата Grand Voyageur за избрани дестинации. Този билет също може да бъде заменен и възстановен при условия до заминаването на влака и до 2 часа след заминаването, при определени условия
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique има само една класа, която е еквивалентна на пътуване във втора класа, поради което цените на билетите са ниски. Предлагат се билети от €10 за възрастни (в зависимост от дестинацията) и €5 за деца, а билетите за влак OUIGO са достъпни само онлайн.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse предлага една класа, подобно на пътуването във втора класа, което обяснява достъпните цени на билетите. Тарифите за възрастни започват от 10 евро в зависимост от дестинацията, докато децата могат да пътуват за 5 евро. Билети за OUIGO могат да бъдат закупени само онлайн.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Standard

Билетите за влак TER имат фиксирана тарифа „Нормална тарифа“ и са валидни за едно пътуване до полунощ на следващия ден след валидиране в машините за печат на платформата. Някои региони може да предлагат отстъпки извън пиковите часове.
luggage Багаж
accessibility Достъпност
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Second Class (The essentials)

За практично и достъпно пътуване TGV INOUI има две тарифи за билети втора класа: The Prems Second, достъпна опция, и The Second, класическа втора класа. И двете могат да бъдат заменени и възстановени при определени условия. Билетите на Prem са перфектни, ако търсите най-ниските цени, започващи от само 15 € и налични за резервация до 4 месеца предварително.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class (The comfort)

Билетите за първа класа пренасят вашето пътуване на следващото ниво, предлагайки подобрен комфорт и изключителни предимства, включително опцията за избор на места в тихата зона. Освен това този билет предлага гъвкавост за вашата резервация и предоставя допълнителни предимства към функциите на втора класа.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business Première (The flexibility)

Business Première предлага първокласни предимства като безплатна обмяна или възстановяване на суми и ексклузивни удобства, включително усъвършенстван Wi-Fi и достъп до салоните на Grand Voyageur, като същевременно гарантира гъвкавост при резервацията ви.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Безплатна WiFi услуга се предоставя за вас по избрани маршрути на INTERCITÉS, по-специално Париж-Клермон-Феран, Париж-Лимож-Тулуза, Марсилия-Бордо и Париж-Бриансон. За тези, които пътуват през нощта, WiFi свързаността е осигурена по маршрутите Париж-Ница и Париж-Бриансон.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Влаковете INTERCITÉS са оборудвани със стандартни двуточкови контакти на ЕС. Включете и захранвайте!
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете на INTERCITÉS имате свободата да вземете със себе си какъвто желаете багаж, било то куфар, нощна чанта или раница. Просто се уверете, че всеки елемент не надвишава 130 см височина или 90 см ширина. Не забравяйте да етикетирате всичките си вещи за лесно идентифициране. Въпреки че можете да носите толкова, колкото можете да понесете, уверете се, че всичко е сигурно съхранено, като давате приоритет на комфорта и безопасността на всички на борда. Дръжте по-малките предмети наблизо, например под седалката си, и поставете по-големите в определени места или покрай пътеката.
accessibility Достъпност open icon close icon
За пътниците с проблеми с мобилността INTERCITÉS предлага услугата „Accès Plus“. Това осигурява специална помощ от гарата директно до седалката на влака. Препоръчително е пътниците да се свържат с „Accès Plus“, след като осигурят билетите си и да се уверят, че уговорките са направени най-малко 48 часа преди планираното заминаване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Гладен или жаден? Насладете се на нашата услуга за храна и напитки на място. Менюто „Nos Territoires Gourmands“ представя качествени местни продукти. Потърсете тази услуга по маршрути като Париж-Клермон-Феранс и Бордо-Марсилия, както и изберете пътувания с една нощ.
air_con Климатик open icon close icon
Останете хладни и удобни. Всички влакове INTERCITÉS са климатизирани, което гарантира приятно пътуване, независимо от времето навън.
bicycle Велосипед open icon close icon
Във влаковете Intercités несгъваемите велосипеди изискват такса за регистрация от 10 € в момента на резервацията. Междувременно сгъваемите велосипеди в подходящи чанти са добре дошли на борда без допълнително заплащане, стига размерите им да не надвишават 130 x 90 cm в сгънато състояние. Велосипеди, независимо дали са сгъваеми или не, могат да се вземат безплатно в някои влакове Intercités без резервация. Въпреки това, докато повечето влакове предлагат безплатно съхранение на велосипеди, имайте предвид, че по линиите Нант-Бордо и Нант-Лион се начислява такса от 5 евро.
wifi WiFi open icon close icon
Имате достъп до WiFi (OUIFI) и се ровите в развлекателния портал OUIFUN срещу допълнителна такса.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Във влаковете Ouigo само седалките на най-горния етаж в избрани автобуси се предлагат с електрически контакти. Обърнете внимание, че тези седалки се предлагат срещу допълнително заплащане, а на долната палуба изобщо липсват контакти.
luggage Багаж open icon close icon
OUIGO ви позволява да носите два малки елемента ръчен багаж или една бройка с размери 36 x 27 x 15 cm безплатно, заедно с ръчен багаж с размери 55x35x25 cm без ограничения в теглото. За по-големи артикули се прилага такса от 5 евро за онлайн резервации, направени предварително, и тя достига до 20 евро, ако платите лично на гарата.
accessibility Достъпност open icon close icon
За пътниците с проблеми с мобилността TGV INOUI предлага услугата „Accès Plus“. Това осигурява специална помощ от гарата директно до седалката на влака. Препоръчително е пътниците да се свържат с „Accès Plus“, след като осигурят билетите си и да се уверят, че уговорките са направени най-малко 48 часа преди планираното заминаване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във Франция услугите Train classique на OUIGO предоставят услуга за закуска на седалката, въпреки че това не е налично във високоскоростните влакове. За тези, които пътуват в Испания, посещението на OUIBAR в автобус 4 предлага разнообразие от напитки и закуски.
air_con Климатик open icon close icon
Пътувайте комфортно, като всички автобуси са климатизирани.
bicycle Велосипед open icon close icon
Планирате да вземете със себе си по-големи предмети като велосипед, скутер, ски или музикален инструмент? Ако резервирате онлайн предварително, това е само €5 такса. Но ако решите да платите на гарата, таксата достига до 20 евро.
wifi WiFi open icon close icon
Влаковете TER в момента са без WiFi услуги.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Модерните влакове TER са оборудвани с електрически контакти.
luggage Багаж open icon close icon
Влаковете TER нямат ограничения за размера на чантите, стига те да са в рамките на вашите лични възможности за обработка и могат да се поберат в определените зони за багаж.
accessibility Достъпност open icon close icon
Accès TER' предлага специализирана помощ за пътници с увреждания или намалена подвижност, като гарантира безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Влаковете TER не осигуряват кетъринг на борда; помислете дали да не вземете вашите освежителни напитки.
bicycle Велосипед open icon close icon
Пътуването с велосипед във влаковете TER е безплатно, просто го закачете или съхранявайте на определени места на принципа първи дошъл, първи обслужен, резервацията не е налична.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
С билет Business Première влезте в изключителен автобус, създаден за комфорт. Това е вашето тихо убежище, идеално както за работа, така и за почивка.
wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете TGV INOUI се насладете на безплатен WiFi достъп през цялото си пътуване. Независимо дали работите, отговаряте на имейли или се гмуркате в развлекателния център на TGV INOUI, ние ще ви покрием.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка на TGV inOUI е мощна! С контакт на ваше разположение винаги сте заредени и готови.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете TGV INOUI можете да носите толкова багаж, колкото могат да носят ръцете и краката ви, но не забравяйте да етикетирате правилно собствения си багаж. Чантите и дребните предмети се съхраняват най-добре на нивото на краката или под седалката; по-тежките парчета трябва да се поставят в свободен ъгъл на вагона или по централната му пътека.
accessibility Достъпност open icon close icon
За пътниците с проблеми с мобилността TGV INOUI предлага услугата „Accès Plus“. Това осигурява специална помощ от гарата директно до седалката на влака. Препоръчително е пътниците да се свържат с „Accès Plus“, след като осигурят билетите си и да се уверят, че уговорките са направени най-малко 48 часа преди планираното заминаване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Пътуващите с TGV INOUI могат да очакват с нетърпение асортимент от храни и напитки. Влаковата услуга представя подбрана селекция, която обещава да се погрижи за различни вкусове.
air_con Климатик open icon close icon
Останете хладни и удобни. Всички влакове TGV inOUI са климатизирани, което гарантира приятно пътуване, независимо от времето навън.
bicycle Велосипед open icon close icon
Необходима е резервация за несгъваеми велосипеди (€10) в избрани влакове TGV INOUI, сгъваеми велосипеди под 130x90cm могат да пътуват като ръчен багаж във всеки влак TGV INOUI, разглобени велосипеди могат да се вземат без резервация, ако се съхраняват в чанта за велосипеди под 130x90cm. Водни или сноубордове, сгънати тротинетки и музикални инструменти могат да се вземат като ръчен багаж, ако са в куфар под 130 x 90 cm.
Услуги на борда TGV inOui, TGV and OUIGO от Париж до Каркасон
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Париж до Каркасон от train.
съоръжения TGV inOui TGV OUIGO INTERCITÉS TER FlixBus
quiet_zone Тиха зона check check cross cross cross cross
wifi WiFi check check check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check check check
luggage Багаж check check check check check check
accessibility Достъпност check check cross cross cross cross
food_and_drink Храни и напитки check check check check check check
air_con Климатик check check cross cross cross check
bicycle Велосипед check check cross cross cross cross
sleeper_couchette спално място check check cross cross cross cross

Париж до Каркасон Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
43.92kg
Автобус
47.06kg
Полет
125.5kg
Кола
100.4kg
Какви са емисиите на CO2 за Париж до Каркасон с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Париж и Каркасон са 43.92kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Париж и Каркасон? Като вземете влака между Париж и Каркасон, ще спестите 81.58kg CO2 емисии спрямо полет, 3.14kg спрямо автобус и 56.48kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Париж до Каркасон?
Билет влак от Париж до Каркасон е 194,66 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 86,08 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Париж до Каркасон?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Париж до Каркасон е 86,08 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Париж и Каркасон от влак?
Париж до Каркасон е 627,48 km.
Колко време трае влак между Париж и Каркасон?
Париж до Каркасон е средно 7 ч 35 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 18 мин.
Какви компании работят от Париж до Каркасон?
Париж до Каркасон се покрива от оператор(и) 6. Можете да намерите на Virail TGV inOui, TGV, OUIGO, INTERCITÉS, TER, FlixBus and INTERCITÉS de nuit предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Париж до Каркасон?
Париж до Каркасон има средно 29 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Париж до Каркасон?
Най-ранният влак от Париж до Каркасон тръгва на 06:03 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Париж до Каркасон?
Последният влак от Париж до Каркасон тръгва на 21:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Париж до Каркасон?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 86,08 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Париж до Каркасон?
Има 8 станция(и), от която можете да се отклоните от Париж, за да отидете до Каркасон. Можете да преминете от Gare Vaugirard, Paris Orly Airport, Paris La Défense, Paris Porte Maillot, Paris Cdg Airport, Paris Gare du Nord, Tillé Aeroport and Paris Gare de Lyon и можете да стигнете до Chambery.
Кое е най-бързото време за пътуване между Париж до Каркасон от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Париж и Каркасон е 5 ч 18 мин.
Има ли директен влак от Париж към Каркасон?
Да, има директен влак между Париж и Каркасон.
Какви са емисиите на CO2 за Париж до Каркасон от влак?
Пътуването на влак от Париж до Каркасон създава 43.92kg CO2 емисии.

Отидете локално от Париж

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Париж

Международни маршрути от Париж и близките райони

Други дестинации от Париж

Основни маршрути до Каркасон

Други популярни маршрути