Влак Варна - Стара Загора цени от 4,66 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Варна до Стара Загора с влак

Пътуването от Варна до Стара Загора от влак е 205,19 km и отнема 5 ч 37 мин. Има 13 връзки на ден, с първото заминаване на 04:50 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Стара Загора от влак само за 4,66 лв. или за 19,04 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,66 лв..

Най-ниската цена4,66 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 37 мин
Връзка на ден13
Най-ниската цена4,66 лв.
Най-висока цена19,04 лв.
Първо заминаване04:50 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние205,19 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Варна до Стара Загора

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Варна до Стара Загора с Virail

Планирате да пътувате от Варна до Стара Загора? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Варна до Стара Загора?

Средно билетът за влак от Варна до Стара Загора ще ви струва 14,93 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 4,66 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Варна до Стара Загора, можете да очаквате да платите средно около 14,93 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Варна до Стара Загора с влак?

Пътуването от Варна до Стара Загора с влак обикновено отнема 5 ч 37 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 205,19 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 5 ч 37 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Варна и Стара Загора продължава около 205,19 km и обикновено отнема приблизително 5 ч 37 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч 41 мин. Ако се опитвате да стигнете от Варна до Стара Загора възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки се използват при пътуване от Варна до Стара Загора?

Можете да тръгнете от Варна на спирки като Varna Airport, VAR,Varna Coach Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Стара Загора на следните спирки: Stara Zagora AG. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Варна и Стара Загора. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Варна до Стара Загора се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Варна до Стара Загора, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 13 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Варна до Стара Загора, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Варна до Стара Загора всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 11 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Варна до Стара Загора

Евтини билети за влак от Варна до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Варна до Стара Загора

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 7,01 лв. до 18,10 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 61% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Варна до Стара Загора

Най-евтините билети за влак Варна - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 5,77 лв., ако имате късмет, или средно за 11,13 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 13,91 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с влак

Когато пътувате до Стара Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Варна до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Стара Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Варна до Стара Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
14.36kg
Автобус
15.39kg
Полет
41.04kg
Кола
32.83kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Стара Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Стара Загора са 14.36kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Стара Загора? Като вземете влака между Варна и Стара Загора, ще спестите 26.68kg CO2 емисии спрямо полет, 1.03kg спрямо автобус и 18.47kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Варна до Стара Загора?
Билет влак от Варна до Стара Загора е 14,93 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,66 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Стара Загора е 4,66 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Стара Загора от влак?
Варна до Стара Загора е 205,19 km.
Колко време трае влак между Варна и Стара Загора?
Варна до Стара Загора е средно 5 ч 37 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 41 мин.
Колко влак на ден преминават от Варна до Стара Загора?
Варна до Стара Загора има средно 13 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Стара Загора?
Най-ранният влак от Варна до Стара Загора тръгва на 04:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Стара Загора?
Последният влак от Варна до Стара Загора тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,66 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до Стара Загора?
Има средно 2 от Варна до Стара Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Стара Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Стара Загора е 3 ч 41 мин.
Има ли директен влак от Варна към Стара Загора?
Да, има директен влак между Варна и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Стара Загора от влак?
Пътуването на влак от Варна до Стара Загора създава 14.36kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути