Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Варна до Стара Загора

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

откривам

Пътуване от Варна до Стара Загора с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Варна до Стара Загора? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Варна да се Стара Загора с влак

разстояние 205 km
Заминаване Варна
Пристигане Стара Загора
Превозвачи Bdz

Цена на билет Варна - Стара Загора всеки ден

 
Днес
Още
Утре
41,72 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Варна - Стара Загора

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

41,72 лв.

Дата
четвъртък 19 май 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Варна Централна автогара - Стара Загора Централна автогара
23:30 - 11:15
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
11 ч. 45 мин.
1 прекачвания
CO2: 7.21kg
Най-

Колко време отнема пътуването от Варна до Стара Загора с влак?

Пътуването между Варна и Стара Загора с влак е приблизително 205 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Варна до Стара Загора?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Варна до Стара Загора, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Варна до Стара Загора?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Варна и Стара Загора. Можете да започнете пътуването си в Варна на спирки като ВАРНА and ВАРНА - СП.. Те се свързват със спирки, включително СТАРА ЗАГОРА в Стара Загора. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Варна до Стара Загора.

Колко пъти на ден има пътувания от Варна до Стара Загора?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване