Намерете влак от Варна до Стара Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,25лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 59 мин.
Връзки на ден 52
Първо заминаване: 04:25
Последно отпътуване: 23:00
Разстояние 205km

С virail са най-евтините билети за влак от Варна до Стара Загора

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Варна до Стара Загора с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Варна до Стара Загора, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Варна до Стара Загора?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Варна до Стара Загора също само за 6,40 лв., докато средната цена е 30,20 лв..

Цена на билет Варна - Стара Загора всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
22 лв.22 лв. Още 22 лв. Още Още Още
6 лв. Още Още 6 лв. Още Още Още

Влакове от Варна до Стара Загора


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Варна - Стара Загора?

Влаковете до Стара Загора заминават от Варна от ВАРНА or ВАРНА - СП. и пристигат на СТАРА ЗАГОРА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Стара Загора от Варна с влак?

15 връзки са налични всеки ден за пътуване от Варна до Стара Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Стара Загора и колко време е пътуването?

Първият влак до Стара Загора тръгва в 04:11, докато последният в 23:04. Пътуването продължава средно 5 hours and 45 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Стара Загора за 3 hours and 53 minutes.