Намерете влак от Варна до Стара Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,18 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 3 мин.
връзки на ден 16
Първо заминаване 06:35
Последно отпътуване 02:20
разстояние 205 km

С virail са най-евтините билети за влак от Варна до Стара Загора

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Варна до Стара Загора. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Каква е цената на билетите за влак от Варна до Стара Загора?

Средната цена на билети за влак от Варна до Стара Загора е 7,43 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Варна до Стара Загора могат да бъдат около 0,18 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от Варна до Стара Загора?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Варна и Стара Загора.

Влакове от Варна до Стара Загора

За кога са насрочени първите и последните влакове от Варна до Стара Загора

Докато първият влак до Стара Загора тръгва в 06:35, последният е насрочен за 02:20. Средната продължителност на пътуването е 6 ч. 3 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до Стара Загора за 3 ч. 46 мин..

На кои станции можете да хванете влака до Стара Загора и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Варна от ВАРНА and ВАРНА - СП. и пристигат на СТАРА ЗАГОРА.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко влакови връзки има от Варна до Стара Загора всеки ден?

Ако желаете да отидете в Стара Загора от Варна с влак, 16 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 3 маршрута са преки линии, докато 13 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

Ако трябва да пътувате до Стара Загора от Варна, моля имайте предвид, че има 16 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 13 маршрута с поне една смяна, спрямо 3 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.