Намерете влак от Варна до Стара Загора

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,25лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 53 мин.
Връзки на ден 52
Първо заминаване: 04:25
Последно отпътуване: 23:00
Разстояние 205km

С virail са най-евтините билети за влак от Варна до Стара Загора

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Варна до Стара Загора с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Варна до Стара Загора, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Варна до Стара Загора?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Варна до Стара Загора също само за 6,40 лв., докато средната цена е 13,55 лв..

Цена на билет Варна - Стара Загора всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
2 249 лв.2 249 лв.2 249 лв.2 249 лв. Още Още Още
7,05 лв.6,40 лв.6,40 лв.6,40 лв. Още 6,40 лв.14,51 лв.

Влакове от Варна до Стара Загора


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Варна - Стара Загора?

Влаковете до Стара Загора заминават от Варна от ВАРНА or ВАРНА - СП. и пристигат на СТАРА ЗАГОРА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Стара Загора от Варна с влак?

16 връзки са налични всеки ден за пътуване от Варна до Стара Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 13 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Стара Загора и колко време е пътуването?

Първият влак до Стара Загора тръгва в 10:11, докато последният в 23:01. Пътуването продължава средно 6 hours and 24 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Стара Загора за 6 hours and 34 minutes.